GIGABYTE Z77X-UD3H nasıl bir kart
- 1
- 2
kart güzel ama ben msi sevmiyorum
Overclock için Asus yerine Gigabyte tercih etmek mantıksız olur. Elime çok anakart geçmiştir bu zamana kadar ancak Asus'un overclock performansını hiçbir kartta görmedim ben. Dediğin kartla hiç overclock yapmadım ancak birçok Gigabyte modeli gibi bu kartla da başarılı olamayan arkadaş çok fazla. En az şikayetçi olunan kartlar ise MSI ve ASUS ben olsam ASUS tercih ederim sağlam ve overclock için uygun. Şu an Gigabyte kullanıyorum memnun muyum? Hayır Saygılar..
Overclock için Asus yerine Gigabyte tercih etmek mantıksız olur. Elime çok anakart geçmiştir bu zamana kadar ancak Asus'un overclock performansını hiçbir kartta görmedim ben. Dediğin kartla hiç overclock yapmadım ancak birçok Gigabyte modeli gibi bu kartla da başarılı olamayan arkadaş çok fazla. En az şikayetçi olunan kartlar ise MSI ve ASUS ben olsam ASUS tercih ederim sağlam ve overclock için uygun. Şu an Gigabyte kullanıyorum memnun muyum? Hayır Saygılar..menmun olmayışını nedeni ne ?
ya tamam vatana geri vercem asusu adamlardan 200tl 200tl şeklinde çek alıp bizim arkadaşlarla paraya çevircem sonra bizim arkadaşın toptancısı var ondan bir tana msi bigbang z77 mpower anakart alcam
beyler vatan gitdim adamlar kartla işlemciyi değiştirmediler işlemciye mağcun şürüldüğü için almadılar sonra akrtı kasaya taktılar oldu dediler kartı geri verdiler ama adamlar kartı aynasız takmış bende aynasız taka biliyom ama ayna gelince oturmuyor bileniniz varmı bu kasaya ayna ile o kart gene otururumu oturmazsa ozaman gidip bu ayna benim kasaya girmedi senin g.. girermi diye sorcam eğer gine girerse o aynaı benim g..me sokarlar onun için iyi bilmeme lağzım belki akrtı zorlarsam ayna ile gire bilir ama zorlamak istemiyom çat falan eder kafam atar aynalı halde gene girermi onu bilmek istiyom haf 912ye
- 1
- 2