Arkadaşlar bu konuda bilgim yok gerçekten.
"Havale ile" alışverişte nasıl oluyor? adres ve istenen ürün nerede bildiriliyor?
Yardım ederseniz sevinirim...
Gigatekten alışveriş
Merhaba. Bildiğim kadar yardımcı olmaya çalışacağım size. Gigatekten alışveriş için öncelikle üye olmanız lazım. Sistem toplama kısmından istediğiniz ürünü seçip Sepete at butonuna basıyosunuz. Daha sonra gelen pencerede alışveriş listenizi göreceksiniz. bu kısımda taksit seçeneklerini de görebilrsiniz. Satın al deyip devam edince 4 aşamadan oluşan satın alma kısmı gelecek. İlk adımda adres bilgilerinizi doğru bi şeklide girip sipariş notu bırakabilrsiniz. Ödeme bilgilerine geçince Havale ve Taksitli ödemeler mevcut. Bu bölümlerde herşey açık ve net görünüyor. Anlamamanız için hiç bir sebep yok. Bilgilerinizi kontrol edip onayladığınız an satın alma işleminiz sonlanmış olur. Alacağınız ürünler için özel bir not bırakmanızı tavsiye ederim. Sonuçta elektronik ürünler satılmakta. Yardımcı olabildim umarım. Kolay gelsin.
Bu arada konu başlığıyla pek ilgii değil açtığınız yer. Dikkat etmenizi öneririm. Hoşçakalın.
Teşekkürler.
Bende sepete at tuşuna basınca kredi kartıyla ödenecek diye önyargı oluşmuş oraya hiç bakmadım bile.
Teşekkürler.