Girne Satılık Daire - Girne Kiralık Daireler

qyardim
10-12-2016, 10:02   |  #1  
qyardim avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden daire satın almak istiyorsanız, doğru bilgi edinmeniz gerekmektedir.Peki Kıbrıs’tan nasıl daire alabilirim? Vatandaş olmak gerekli mi? Ev sahibi olunca evin tapusu ne zaman benim üstüme geçiyor? tüm bunlarla ilgili sorularınızı bize sorabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz. girne satılık daire ve girne satılık daire fiyatları hakkındaki tüm detaylar için yazımızın devamını okumanızda fayda var.Pamfilya Construction kalitesiyle Türk Koçanlı daireler alabilirsiniz.Üstelik piyasadaki eş değer koçanlı daireler  fiyatına.Bu fırsatı kaçırmamanızı öneririm.

Girne Satılık Daire Fiyatları Aşağıdaki Gibidir.

65STG'den başlayan fiyatlarda daire sahibi olabilirsiniz.Üstelik bu fiyata aldığınız ev ortalam 8-9 yılda kendi parasını kirası ile çıkartmaktadır.Yatırım amaçlı dahi ev alsanız satın aldığınız ev 8 yıl sonra kendi ücretini çıkartmaktadır.Girne bölgesindeki ortalama kiralar 400-500STG  arası değişmektedir.Bunu Türk Lirası ile hesabını yaparsak ortalama 1500-2000TL arasında kiralar değişmektedir.Bu fırsatı kaçırmamanızı öneririm.Daha fazla merak ettiğiniz tüm detaylar için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.