arkadaşlar vista sürekli güncelleme istiyor tamam yaaptım laptop ta ama oyunlarda sürekli acayip bi şekilde kasıyor ben p4 2.66 ghz 512 mb ram 256 mb ge force 6600le bu pc de kasmayan oyun amd turion çift çekirdek 1.90 2gb ddr2 geforce 8400m g bu pc nin kasmaması lazım ama kasıyor ne önerirsiniz
gitti pc
arkadaşım anlamadın ayrı ayrı iki pc 512 mb rami olanda xp 2 gb rami olanda vista var donanım farkına ragmen vistalı oyunda çok kasıyo oyun 18 wheels of steel pedal to the metal
Aynı oyun kardeşimin bilgisayarındada (donanımı süper) kasıyordu bence o oyunda bi sorun var pikseli dusurunce donmuyordu.
hehehehe birinde dx10 la oynuyo birinde 9 la olacak o kadar ama yeni oyunlardan yüklersen öbür pc yi 2 ye katlarsın :) he birde oyunun güncellmesi varsa (update) onları yükle belki biraz fark eder. Bende nfsu2 vardı o bile kasıyo updatesi ni yükledim biraz fark etti. bide sitesinde geforce 6600 grafik felan bişeyler yazıyodu belki o ekran kartı ile ilgilidir. ea yama yaptığına göre. (core2duo 2.4 2gb ram 256 geforce 8600gs de bende anlamadım gitti...)
Recep BaltaşSotuyu bir daha sorar mısınz? Hiç bir şey anlayamadım.hocam hasta oluyorum senin bu cevaplarına yaa :)))) :DDD
o ramla zaten normal arkadaşım 2 ve üzeri ram taktırmanı tavsiye ederim
arkadaşım sana önerim bir güç özelliklerine bakmandır.
orada üç secenek var genelde
1)güç tasarrufu
2) dengeli
3)yüksek performans
oyun oynarken eğer bunlar arasından yüksek performansı secersen daha yüksek performans alırsın.
diğerlerinde genelde pil tüketimi azalması için cpu ,ekran kartınn hızı gibi bazı özellikler azaltılmış oalrak bulunuyor.
Masaüstüler vista tarafından laptop gibi costumize edilmediğinden dolayı onlarda güç tasarufuna falan girmeye gerek kalmıyor sonuçta direk elektrik bağlantısı var=)
birde sp1 kurmayı dene azda olsa performansı artacaktır.
Kolay gelsin...