evet arkadaşlar son 5 gündür ( belki daha fazla ) ps3 oyunu almayı istiyorum ve red dead redemptionu alıcam ama bir türlü güvenemedim siteye , sizce sorun varmıdır sitede ? yani güvenme falan ... şimdiden teşekkürler .
gittigidoy.comdan ps3 oyunlarına güvenilir mi ?
Gitti gidiyordan alıcagına git teknosadan al en azından sağlam bir makinen olur.
makinem varda ps3 oyunu alcam
teknosada 100 tl :(
Gittigidiyor.com demek istediniz galiba.
Satışı site yapmıyor. Siteye üye olan satıcılar yapıyor. Siz ödemeyi yapıyorsunuz para gittigidiyor hesabında tutuluyor. Satıcı ürünü size kargolayıp kargo takip numarasını sisteme giriyor. Kargo size gelince açıyorsunuz(kargo görevlisinin yanında açın) sorun yoksa alıp eve gidiyorsunuz. Sistemden onay veriyorsunuz para satıcıya gidiyor. Onay vermezseniz bir süre sonra kendisi otomatik onay verir. İlanda belirtilenden farklı bir şey gönderdiyse kargo görevlisine zabıt tutturarak kargoyu geri gönderin.
Gittigidiyor'u bilmem ama sahibinden.com'da sayısız (gerçekten sayısız) dolandırıcı var. İlan vermek ücretsiz diye. Son zamanlarda sınır mınır koydular galiba bilmiyorum ama dolandırıcılar yine var. Gittigidiyor'da ilan vermek ücretli olduğu için(değişmediyse) dolandırıcı sayısı sahibinden.com'a göre daha az. Belkide yoktur bilmiyorum. Sahibinden.com'u çok kullandım. Ürün aldım sattım. Sahibinden.com Gittigidiyor.com'a göre daha çok hit alan bir site. Sitede dolandırıcıların cirit atması siteyle alakalı değil.
Siz de siteye değil satıcıya bakın. Profilindeki yorumları okuyun. % kaç olumlu yorum almış. Toplam kaç kez alış-veriş işlemi yapmış gibi.
100 olumlu yorum almış sence güvenilirmi ?