ozgur_01 sormuş:
arkadaşlar benim bilgisayarıma daha önceden new folder diye bir virüs girmişti . ben c ve d sürücülerinden yedek almamıştım . virüs girdikten sonra kurtarabildiğim kadarı ile kurtarmaya çalıştım. yedek almaya başladım. bir kısım dosyalarım gizli olarak görünüyordu.ben bu gizli görünen dosyaları almak istedim . klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster sekmesini aktif hele getirmek istediğim de klasör seçenekleri sekmesi çalışmıyordu. yinede zipli olan bu gizli dosyaları ctrl+a tuşuyla hepsini seçtim . gelen uyarı mesajında 8 adet gizli dosya var onlarıda almak istiyormusunuz dedi. ben tamam dedim . yedek aldım fakat yeeklediğim cd içinde bu 8 dosyamı bulamadım. bilgisi olan lütfen yardım etsin .BU GİZLİ DOSYALAR NEREYE GİTTİ..Recovery my files ile formattan rarlı dosyaları kurtardım ama bu gizli dosyalar hala ortada yok. benim için çok önemli lütfen bilgisi olan yardım etsin.. birde formda bozuk rar dosyasını onarma adı altında başlığa baktım fakat bozuk rar dosyasını onaramıyor.....sabırla okuyup cevap yazdığınız için şimdine TEŞEKKÜR EDERİM
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
intel celeron 2.4
128 mb fly gf fx 5200
256 ddr ram
gigabite 8s648fx-rz(-C)
LG cd-rv
40 gb sageet hdd
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30)