mrb. arkadaşlar. win7 de, dosya ve klasörleri göster bölümünde, iki seçenek vardı. ( gizli dosya klasör ve sürücüleri göster / gizli dosya klasör ve sürücüleri gösterme ). benim sorunum ise; gizli dosya, klasör ve sürücüleri göster seçeneğinin kaybolmuş olması. nasıl çözüm bulacağım hakkında yardımlarınızı bekliyorum. ( lisanslı McAfee Total Protection virüs programı kullanıyorum).
Gizli Dosya ve Klasörler
ilginize teşekkür ederim. belirtmiş olduğunuz link teki açıklamalara baktım. ama orda belirtildiği gibi zaten group yazıyor, bu yüzden değişiklik yapma ihtiyacı görmedim. bende sadece ( gösterme ) seçeneği duruyor. ( göster ) seçeneği yok.
ayrıca bilgisayarda dosya ismi yazarak ve arattırarak istediğim gizli dosyaya ulaşabiliyorum ama hepsini birden açma şansım yok. çünki ; gizli dosya, klasör ve sürücüleri göster seçeneği yok.
Bildiğim kadarıyla senin sorununu virüsler yapıyordu. Malwarebyte's Anti Malware ile sistemini tarat. Virüs silinirse bazı dosyalar gidebilir. Arkadaşıın hafıza kartına virüs bulaşmıştı. Virüsleri sildiğimde bazı dosyalar silinmişti. Gizli dosyaları göster seçeneği sayesinde bunları geri alabildim.
bu soruna henüz çözüm bulmuş değilim.