gizli klasörleri göster

HPQ-User
09-06-2008, 17:13   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

alone sormuş:
benim resimlerimin oldugu klasörü gizledim ve gizli klasörleri göster seçenegini tıkladığım zaman klasörüm gözükmüyor bidaha dönüp baktığımda gizli dosyaları gösterme işaretli oluyor güvenli moddata deniyorum olmuyo kurdufum bi program regedite engel falan oluyomus bana yardımcı olun

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows 2000 / NT
Sistem Özellikleri:
99mb ram 128mb ekran kartı windows xp işletim sistemi intel pentium dual işlemci 120gb hardisk

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)

_AFD_
09-06-2008, 17:43   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
596 mesaj

advanced windows care personal programını kur ardından spyware olan sekmeler hariç hepsini şaretle sonra tarata bas ardından bulunan şeyleri düzelt en sonun da onar tuşuna bas sonra pc'in düzelmez başlat-ara-gizliklasörleri gösteri onayla sonra resmin adını yazıp ara ondan sonra resimlerinin gizliliğini kaldır başka bir klasörün içine yedele yani koy sonra olmazsa
kaspersky internet sec. güvenli modda tarat ,yada xp kurulum cd'sini tak
sfc/scannow yaz xp'ne onarma yap pc açıkken

kolay gelsin...

Recep Baltaş
09-06-2008, 18:05   |  #3  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Forumu bir arayın bu soryu 50 bin kere cevapladık Virüs var sistemizide avmo.ee...

makarna
10-06-2008, 15:58   |  #4  
Üye
93 mesaj

O zaman şu an aktif olmayan bir zararlı tarafından devre dışı bırakılmış olması çok muhtemelen.
Kayıt defterinden şu kayıt defteri dizinlerini düzenlemelisiniz.

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced

anahtarında Hidden ve hemen altındaki HideFileExt değeri 1 olacak

ainanç
10-06-2008, 17:10   |  #5  
Yıllanmış Üye
129 mesaj

WİNDOWS ARA MENÜSÜNDEN GİZLİ SİSTEM KLASÖRLERİ DE ARA DE ORDAN KLASÖRÜ BUL KLASÖRÜN ÖZELİKLERİNDEN GİZLİ SEÇENEĞENİ KALDIR OLACAKTIR

aslanistan
10-06-2008, 18:47   |  #6  
Yeni Üye
31 mesaj
HPQ-User
alone sormuş:
benim resimlerimin oldugu klasörü gizledim ve gizli klasörleri göster seçenegini tıkladığım zaman klasörüm gözükmüyor bidaha dönüp baktığımda gizli dosyaları gösterme işaretli oluyor güvenli moddata deniyorum olmuyo kurdufum bi program regedite engel falan oluyomus bana yardımcı
arkadasim kesin virus var sisteminde ama şunu yapabilirsin dosyayı gizlediğin klasöre girip özelliklerden gizliyi işaretle bu kalsöre ve alt kalsöre de uygulansını seç işlem tamamlanınca bu kez gizlideki işareti kaldır vebu kalsöre ve alt kalsöre de uygulansını seç tamam de bitti böylece o kalsördeki bütün gizli dosyaları görünür yapmış olursun...

mesut_illegal
10-06-2008, 19:25   |  #7  
mesut_illegal avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
810 mesaj

arkadaşım sende amvo.eve vürüsü bulaşmış bana ulaşırsan sana  bi program vericem onla temizleniyoo banada olmuştu aynısı....mesut_illegal@hotmail.com bana bi mail at maille yollarım sana programı ok

makarna
10-06-2008, 21:27   |  #8  
Üye
93 mesaj

http://www.electronicfiles.net/files/9750/kill_amvo.zip bunu indir içinden çıkan vbs kodunu çift tıkla tamamdır.