karsıdaki kişide cam var ama ona istek göndermeden camını nasıL acarım öyle birşey duymuştum mümkünmü?
gizli web cam?
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj
izleyip ne yapacaksın ki? özel hayatı ihlale girer bu ve hackerlerden farkın kalmaz.kendini karşıdaki insanın yerine koy aynı şeyi sana yapssa ne hissedersin.
kylieizleyip ne yapacaksın ki? özel hayatı ihlale girer bu ve hackerlerden farkın kalmaz.kendini karşıdaki insanın yerine koy aynı şeyi sana yapssa ne hissedersin.benim amacım eğlence maksatlı kimseye zarar verme açısından söylemiyorum arkadaşım ;)Son Düzenleme: by.Kayhan58 ~ 20 Ekim 2008 13:18
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj
daha sonra o arkadaşınla aranı açabilirsin,kimse böyle bir şakadan hoşlanmaz.
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
46 mesaj
Danger5890karsıdaki kişide cam var ama ona istek göndermeden camını nasıL acarım öyle birşey duymuştum mümkünmü?bu dediğin hackerlik ve suç kendini daha faydalı şeylere wermelisin mesela kızlar falan
(:Son Düzenleme: lck_can ~ 10 Kasım 2008 18:37
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
3,373 mesaj
bir program aracılığıyla yada kendi başınıza uğraşlarla yapabileceğiniz bir işlem değil.öncelikle karşı pc kullanıcısı dikkatsiz yada çok bilgisiz biri olmalı çünkü biri pc nize sızarsa yavaşlamadan/upload değerinin yüksekliğinden bu durum anlaşılabilir.bari hiç birini bilmiyorsan antivirüs programı yüklemen yeterli :) yani hemen hemen her pc kullanıcısı antivirüs kullandığına göre bu durum çok zor bir ihtimal.
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
55 mesaj
BOOMFUNKMCSbir program aracılığıyla yada kendi başınıza uğraşlarla yapabileceğiniz bir işlem değil.öncelikle karşı pc kullanıcısı dikkatsiz yada çok bilgisiz biri olmalı çünkü biri pc nize sızarsa yavaşlamadan/upload değerinin yüksekliğinden bu durum anlaşılabilir.bari hiç birini bilmiyorsan antivirüs programı yüklemen yeterli :) yani hemen hemen her pc kullanıcısı antivirüs kullandığına göre bu durum çok zor bir ihtimal.kardeşim çok güzel sölemiş fazlası var eksiği yok