arkadaşlar gladiatus oyununda sammit diye bişey aldım nu nedir ve nasıl kullanılır bilgilendirir misiniz
GLADİATUS
birileri cevap yazsın lütfen
Hemen cevap bekleme
Sammit sana keşiflerde yardımcı olacak oyuncudur. Zindandanki adamı seçtiğinizde sol üstte 4 boş kare var. Oraya bunu koyup eşya giydirmen lazım. Böylece zindan görevlerinde gücünü ikiye katlarsın . Max. 4 PARALI ASKER* kullanabilirsin
* = Sammit , Murmillo , Hoplomachus gibi reçeteye benzer bu oyuncuların genel adı paralı askerdir
Ve sana tavsiye sakın Zeka ve Dayanıklılık kasma
OOOOMMMMEEEERRRRHemen cevap beklemeparalı askerler zindan da çok işe yarıyo ben de gladiatus oynuyom kaçıncı seviyedesiniz herkes yazsın
Sammit sana keşiflerde yardımcı olacak oyuncudur. Zindandanki adamı seçtiğinizde sol üstte 4 boş kare var. Oraya bunu koyup eşya giydirmen lazım. Böylece zindan görevlerinde gücünü ikiye katlarsın . Max. 4 PARALI ASKER* kullanabilirsin* = Sammit , Murmillo , Hoplomachus gibi reçeteye benzer bu oyuncuların genel adı paralı askerdir
Ve sana tavsiye sakın Zeka ve Dayanıklılık kasma
kim diyo zeka kasma... zeka kaski zindanda adamin daha iyi olsun. forumda yaziyo arkadas okumamis galiba.
Bu arada ben 82 levelim s2 de bilen bilir beni :)
ya benim karakterimin orda 4 tane kare filan yok nereye koyucam bi yardım edermisiniz lütfen
bende server1 de yeni başladım nickim anadoluejderi66 hangi yeteneklere öncelik vereyim birisi yardım edebilirmi.
yazuach;
Genel Durum'a gir,eşyalarının sağ üstünde 2 resim var. Alttakine tıkladığın zaman sol üstte görürsün.
servet1111;
Başlarda hasara önem ver. O yüzden eğitimdede güç ve beceri kas. Sonrasındanda karizma kasarsın.
İmzamda yazdığı gibi server 7'den QuickShare
BLue_JeaNkim diyo zeka kasma... zeka kaski zindanda adamin daha iyi olsun. forumda yaziyo arkadas okumamis galiba.Evet zeka kasma ...Bu arada ben 82 levelim s2 de bilen bilir beni :)
Zeka iyileştirme veriyor. Peki neyde zindanda,peki zindan fayda saplıyor mu ?
Eh işte biraz. Kurt ininde kolay zindan var oraya yenilsenizde dalın 2-3 tecrübe alırsınız. Zindan şöhrette veriyor ama gerek yok. Nasıl olsa önemli olan itibar. Ve verdiği altın epeyce az... Zindana gerek duymuyorum ve paralı asker kullanmıyorum