Gmail davetiyesi olan arkadaşlar lütfen bana gönderebilir mi?
oxygen_336@hotmail.com
Gmail Davetiyesi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.tamam ama öncelikle tutkudalmaz@gmail.com adresine bana geçerli bir mail adresi ve ad-soyad yollamalısın bende sana davetiye yolluyayım olur mu??
bende yollayabilirmiyim...bende gmail uyesi olmak istiyorum...simdiden tskler...
tabiki elimde 5 adet davetiye kaldı isteyen diğer arkadaşlarda acele ederse tükenmeden alabilirler.
bende istiyorum
asiweb@hotmail.com
thanks!
gunaysay@yahoo.com
eğer varsa gönderirseniz sevinirim ama çok önemli de değil...
biraz yüzsüzlük gibi olacak ama banada gönderirsen sevinirim
kingscorpions@hotmail.com
GÖKHAN VARİŞLER
eğer elinizde kaldıysa ben de alabilir miyim??
fatih@akademiturkiye.tv
arkadaşlar mümkünü varsa bende bir davetiye alabilirmiyim 2 kişik oursa güzel olur :)
Vallahi şajka bir yana banada bir davetiye invite gönderebilriseniz sevinirim.
Serdar Kara serdarkaraa@hotmail.com
arkadaşlar nasıl davetiye gönderiliyor acaba?
arkadaşlar nasıl davetiye gönderiliyor acaba?
GMAIL üyeliğini ben normal yoldan almayı bilmiyorum! Bir arkadaşım bana davetiye gönderiyor(INVITE) ve ben kabul eder etmez yeni bir GMAIL adresim oluyor. Olay bu yani. Diyelim ki arkadaşınız size gmail davetiyesi gönderdi ve siz de kabul ettiniz. Ancak başka arkadaşlarınız da var ve onlara da siz davetiye göndermek istiyorsunuz, yapacağınız şu arkadaşlar: 1 hafta beklemek. Aşağı yukarı bu süre geçtikten sonra siz de davetiye gönderebiliyorsunuz. Yani gmail hesabınız açılır açılmaz davetiye gönderme hakkınız yok bunun için bir süre geçmesi gerek. GMAIL hesabı bildiğiniz üzere 1 GB ve bu mail şu an beta. Zaten davetiye yoluyla yayılmasından da anlaşılıyor.
GMAIL in bir diğer artısı da bir program sayesinde HDD gibi bu maili kullanabilmek. Sürücü şeklinde windowsta durduğunu düşünsenize, dilediğiniz dosyayı gönderin, orada emniyette, siz silmediğiniz müddetçe de silinmezler. Chip'i bu ay alan arkadaşlarım GMAIL ile ilgili yazıyı okusunlar, orada bu son anlattığımı ayrıntısıyla göreceksiniz.
slm Arkadaşlar 16 davetiyem var. istek sırasına göre gönderecem. Şimdiden kolay gelsin.
mezitli@gmail.com
emal33@gmail.com
kalimero333@gmail.com
emin33@gmail.com
lütfen tek adrese mail atın. şimdiden hayırlı olsun.