Gmail'e alternatif TürkServer 3GB Kotalı POP3 mail
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.İlginç olan hiç bir şey yok siteye gir ve kayıt ol 3gb mail adresini kullanmaya başla...
elvis in bildigim kadarıyla zaten 2 GB lık mail adresi war, ve guvenlik sozkonusu, oyle her mail veren yere kaydolup benim yazısmalarım ı kontrol etme hakkı vermek biraz garibime gidiyo.
ben bu konuya negatif yaklasıyorum.
elestirim kendim icindir. herkes karar vermekte elbetteki özgür dür.
bende egoiste katılıyorum güvenlikten haber ver pop3 den diil.
gmail hem guvenli hem kullanımı kolay ve hemde guzel:)
Zaten gmail 2 gb ve ben su an 2 mb anca kullanıyorum fazla dosya yok 3 gb yi ne yapayım ki kendi acimdan yani:)
kolay gelsin...
alıntı:
Gönderen : egoistelvis in bildigim kadarıyla zaten 2 GB lık mail adresi war, ve guvenlik sozkonusu, oyle her mail veren yere kaydolup benim yazısmalarım ı kontrol etme hakkı vermek biraz garibime gidiyo.
ben bu konuya negatif yaklasıyorum.
elestirim kendim icindir. herkes karar vermekte elbetteki özgür dür.
gÜZEL YORUM... +1
gmail varken bunlar ne ola ki?
Hiçte gerek yok 3Gb ta tabi kendi açımdan 2gb bile çok geliyo birde şunu söylemeden edemicem ben bu tür mesajların forumda yazılmasını istemiyorum yok işte gelin üye olun şunu veriyoz bunu yapıyoz filan.Haksızmıyım sizce.
alıntı:
Gönderen : Razielhiç olmasa daha iyi.
+1907
Neden selim örnek almasınlarki yanlış bi şeymi yaptım yoksa gerçi +1 pek sevilmiyo ama bende dedim değişiklik olsun.
ben bir tane aldım fazla mail virus bulaştırmaz
alıntı:
Gönderen : varisler3Neden selim örnek almasınlarki yanlış bi şeymi yaptım yoksa gerçi +1 pek sevilmiyo ama bende dedim değişiklik olsun.
yanlış bir şey demedin de +1 olayına biliyorsun epeydir karşı çıkılıyor, şimdi takımların doğuş yıllarıyla da destek olunmaya başlanırsa burasının hali nice olur, bir an öyle düşündüm ve son mesajımı yazdım, yoksa senle ilgisi yok bunun ;)