arkadaşlar gmail adresime girmek istediğim zaman kullanıcı
adını yazıyorum şifremde otomatikman açılıyor nasıl oluyor bu yardımcı olursanız memmun olurum saygılar
Gmail
Hesabına girerken "Beni bu bilgisayar hatırla" seçeneğini seçtiğin içindir.
Bundan kurtulmak içinse;
İnternet Explorer ın Araçlar Menusünden İnternet Seçenekleri kısmına gir ve "İçerik" kısmına tıkla.
Otomatik Tamamla Butonuna bas.Karşına 2 buton daha çıkacak.
Formları Sil ve Parolaları Sil. 2 butona tıkla.
Bu kadar !
Tekrardan açılan ney ? Tam anlamadım :)
Gmaile giriyorum tekrar çıkmak için(Çıkış)a basıyorum kapatıyor gibi oluyor ama Gmail sayfam kapanmıyor tekrar açılıyor demek istedim
Arkadaşlar gmail davetiyesi gönderecek olan varmıLütfen gönderirmisiniz?
siberfb arkadaşım mailine gönderdim.
kardeş maili yeni gördüm ve yolladım
seheryeliGmaile giriyorum tekrar çıkmak için(Çıkış)a basıyorum kapatıyor gibi oluyor ama Gmail sayfam kapanmıyor tekrar açılıyor demekişte bu da o beni bu bilgisayarda hatırla seçeneği nedeniyle.
bu 3 gb sınırını nasıl geçmeyi nasıl engellerim öyle bir program varmış ne kadar etkili...
diskriminantbu 3 gb sınırını nasıl geçmeyi nasıl engellerim öyle bir program varmış ne kadar etkili...
kardeş her yere bunu yazmışsın
diskriminant isimli üye zaten her mesajını 5-10 konuya birden yazıyor.
tuncabdiskriminant isimli üye zaten her mesajını 5-10 konuya birden yazıyor.çok durum tespiti yapıyorsun tuncab, her yere yazmak zorunda değilsin hani.
hatırladığım kadarıyla 2-3 yere yazdım.ayrıca bu mesajın açıklamasını arkadaşa pm ile gönderdim.hala cevap gelmedi ama heralde okumuştur.