ARKADAŞLAR BEN BU OYUNU BEĞENDİM.BU OYUNLA İLGİLİ GÖRÜSLERİNİZİ PAYLAŞABİLİRSİNİZ
GOD OF WAR 2
sen ne diyorsun ben 1.sını oynamıstım. Çok deli bir oyun Şiddetle tavsıye ederım. Combolar mukemmel adam psyco zaten. Agzımın suyu akmıştı.
Walla ben PS2 de yanılmıyorsam 1 haftada bitirmiştim. Çok uzun bir oyun değil ama combolar, canavar tasfirleri, background müthiş zaten oyuna başlayınca bir an once bitirmek için can atıyorsun.
walla doğru söylüyosun çok zevkli bir oyun.galiba ps2 nin en güzel oyunu god of war 2 mi
GoW2 oynamadım ama elime geçerse onu da bitiricem. 1. manyaktı ,2.nasıl olur acaba
bence 2. oyunu kesinlikle almalısın.oyun çok güzel ama sen beğenmeyebilirsin.herkesin düşüncesi benim gibi olamyabilir
Arkadaslar tabiki oyun güzel olabilir ama bu oyuna güzel diyen kişinin nekadar oyun oynadığına bağlı adam hayatında bir o oyunu oynamış beğenmiş bundan daha güzel oyunlarda var örneğin Command&Conquer 3 ben tavsiye ederim oyun bu dur ben 500 ün üzerinde oyun oynadım ve bu kültür ile size bu oyunu tavsiye ediyorum
arkadaşlar oyun ilk olarak aralgamede satışa çıkacakmış bilginiz olsun. çokda güzel bir banner yapmışlar. bilginize.
Geçen hafta salı almıştım 2 önce bitti.oyun tek kelimeyle süper.şiddet istiyosanız tavsiye ederim.eyer 1 oynadıysanız bunu kesinlikle alın.