GoDaddy Hosting ile Yasanan Sorunlar

PDesigner
01-04-2009, 02:06   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj

GoDaddy'den bir host alalım dedik. Aldıkta. Fakat birçok özelliği desteklemediğini gördük. İşin komik yani javascript, ajax bile desteklemiyor. İletişime geçtik GoDaddy ile. Bize verilen yanıt Php yani Linux serverlarımızda ne yazık ki Ajax desteği bulunmamaktır. Bu gerçekten de saçma. Yani Javascript ve Ajax desteği nasıl olmaz bir serverda.

Size tavsiyem GoDaddy den host felan almayın. Yani basit siteler için yararlanılabilir. Fakat bir uzmansanız ve işimi ucuza halledeyim derseniz bile sakın almayın. Ben yaşadığım sorunlardan dolayı burada sizlere de belirtmek istedim.

frozen
01-04-2009, 04:54   |  #2  
frozen avatarı
Yıllanmış Üye
776 mesaj

Ben yurt dışından sunucu almadım bu güne kadar. Bir kaç kullanan arkadaşım oldu ve performansından hiç memnun kalmadıklarını gördüm. Şahsen Grid Telekom da ve IHS de 2 adet co-location ve 1 dedicated sunucum grid de var, oldukça da memnunum.

hamann7725
04-04-2009, 21:14   |  #3  
hamann7725 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,837 mesaj

arkadaşımın godaddy den bir domaini vardı ve çok kral bir domaindi yani 3 harfli ve anlamı olma ihtimali yüksek olan ve .com uzantılı idi.Godaddy bir alicengiz oyunu yapıp onu arkadaşın elinde garip bir bahane ile aldı.Hatta arkadaş parasını babalar gibi ödeyip resmen tescillemişti.Ama herhalde godaddy ile irtibata geçen ve bu alan adını isteyen bir ensesi kalın bastırdı parayı... Düşünsenize para verip alan adı alıyorsunuz.Yani isterse ABD başkanı gelsin yinede domainin sahibi ile irtibata geçmek zorunda.Buda bize kapak oldu.......

Son Düzenleme: hamann7725 ~ 04 Nisan 2009 21:15
Mustafa Can
12-04-2009, 15:06   |  #4  
Mustafa Can avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,248 mesaj

hosting deyince evdeki pc'yi tek geçerim Beğendim

şaka bi tarafada iyi olur yaf sınrlama yok aylık hosting parası yok bi sabit ip oda oyun vs. için açıkçası herşey için gerekli (bide lanet ttnet uploadı sınırlamasa)

ürfet34
14-04-2009, 09:51   |  #5  
Yıllanmış Üye
154 mesaj

Ahbe kardeşim!!

yurt dışından host alınırmı hızlı olmasını istiyor isen türkiye sunucu olması gerek..

alsana  www.istanbulhost.com.tr ,  yada ,  www.markum.net'ten türkiyenin en iyi host

firmalarından birkaçı...

Son Düzenleme: ürfet34 ~ 14 Nisan 2009 09:54
whoyouare
30-10-2010, 14:16   |  #6  
Taze Üye
16 mesaj

Ya arkadaslar yapmayin :)

Godaddy sizin bizim dememizle kotu firma olamaz, dunyadaki en guvenilir degerlendirme sirketi bbb.org tarafindan +A almis uzerinde 50 Milyon dan fazla domain barindiran bir sirket. Ben yaklasik 2002 yilindan beri hem hostunu hemde domain hizmetini kullaniyorum SORUNSUZ...

Tabi bazi sorunlar yasanmis olabilir ama bu sirketi kotu sirket yapamaz.
Godaddy hakkında bilgi sahibi olmak isteyen varsa bu incelemeyi okusun derim http://eniyiyabancihosting.com/i ... dy-hakkinda-hersey/

Neyse ben almayi dusunen arkadaslara kullanabilecekleri indirim kuponunu için de aşağıda güncellenen bir adres var devamlı onu kullanın derim http://www.domainkampanyakodu.com/godaddy-kampanya-kodu/

burdan kupon kullanarak hostunuzu daha ucuza alabilirsiniz...

Umarim yardimci ve aciklayici olmusumdur???

Son Düzenleme: whoyouare ~ 26 Nisan 2015 18:44