İki ayrı sorunum var:
1.Elimde goldwave 5.08 var. Çok eskiden aldığım ve artık piyasada bile olmayan bazı kasetlerden CD ye( tabi önce pc ye) kayıt yapmak istiyorum. Ürünün resmi web sayfasına girdim ama PC ile müzik seti arasında nasıl bir kabloyla ve ne şekilde bağlantı yapabileceğim bilgisini edinemedim. Kablonun adı bile yeterli olacak.
2.Bir arkadaşım, pc sinde tv kartı olmadığı halde TV ile pc arasında kurduğu bağlantı ile tv yayınlarını bilgisayara aktardığını ve streaming programları ile de bunları kaydettiğini söyledi. ekran kartı asustu sanırım. bu mümkün müdür? yoksa dalga mı geçiyor? Teşekkürler.
Goldwave ile kasetten CD ye kayıt
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Müzik setini pc ye bağlamak için kablonun adını bilmiyorum ama iki ucuda jaklı kablolar var bi ucunu müzik setinin microfon girişine diğer ucunuda pcde line in girişine takıcaksın sonrada programla pcye kaydedeceksin
1-müzik setinini çıkışını ses kartının mikrafon girişine tak(yalnız buraya dikkat :hem mikrofonun hemde müzik setinin sesini iyice kıs sonra deneyerek adım adım en uygun ses seviyelerini ayarla ses çıkışlarını dengesiz yaparsan sorun olabilir.ben walkman ile yapmıştım iyide olmuştu müzik setinin ses çıkışı yüksek olduğu için cızırtı olabilir ve bunu engeleyemezsin walman kullanırsan ii olur bence )
2-windows'un ses kaydecisini aç ve kaseti çalmaya başla aynı anda da kaydetmeye başla
3-ses kaydecisi wav uzantılı kaydeder daha sonra bunu uygun program ile istediğin formata çevirirsin.
kısaca böyle işte
anlaşılmayan bişey varsa msj at orda daha detaylı yazarım ok?
a a a şımartıyosun beni . n demek dostum zaten bu amaçla burdayız.yardım istemek % yardım etmek için . öyle değil mi ?
Olay cozulmus zaten.Yanlız ben de gold wave ile ilgili bişi dicem.
Su yolu takip ederek Device control>properties>volume onunuze gelen seceneklerden microfon yerine wave yi secerseniz radyo veya bunun gibi internet uzerinden bişi dinlerken kayıt yapabilirsiniz
İyi çalışmalar.