Gom Player Full +%100 Türkçe +Türkiye Temasi+Birka

Banned
22-09-2010, 12:49   |  #1  
alierenerdal avatarı
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
361 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2008

Gom Player Full +%100 Türkçe +Türkiye Temasi+Birkaç EkstraTema


Bu Program sayesinde açamadığınız video dosyası kalmasın!! Gom player içerdiği kendi codec sistemi sayesinde ekstradan codec yüklemeye gerek kalmadan avi,mpeg,dvix,xvid,ogg,mp4,flv,3gp,swf… dosyalarını açabiliyor. Üstelik program ücretsiz. Birçok video oynatma programında bulunan özellik bu programda da var. Sistem kaynaklarını sömürmeyen bu programın tema desteği de bulunuyor. Patentli teknolojisi sayesinde henüz tamamlanmamış, indirmekte olduğunuz yada bozuk avi dosyalarını da açabiliyor.


Akıllı video oynatıcısı Gom player ile eğer yüksek çözürünürlüklü bir film izliyor ve makinenizi kasıyorsa görüntü kalitesini otomatik ayarlayarak akıcı bir görüntü sağlıyor. Gom player ile altyazı eklemek te sorun olmaktan çıkıyor. İçerisinde altyazılarınızı ayarlayabileceğiniz-düzenleyebileceğiniz bir bölüm de bulunuyor. Bu sayede ekstradan bir altyazı düzenleyiciye de ihtiyaç duymuyorsunuz.

Diğer can alıcı özelliği ise winamp eklentilerini bu programda da kullanabilmeniz. Özellikle sesi az çıkan filmlerde bu eklentileri kullanarak sesi normal seviyeye getirmenize yardımcı oluyor.
Download:
http://proprogramciyiz.co.cc/forum/download/player/gom/gomplayertr-setup.7z