arkadaşlar
gönderilenler gelenlerin performansını etkiliyormu acaba aresde mudahale varda edonkey bulamadım save dosyalarınıda fazla boşaltmak istemiyorum herkez yararlansın ama performans düşündürüyor beni
yanıtı olan varsa sevinirim
gönderilen ler performansı etkiliyormu
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.etkiler bunun için netlimiter diye bi program var onu kullan.
http://www.inndir.com/program.php?id=23936
burdan bulabilirsin.
Etkileer tabi fiziksel olarak düşünürsen bile işlemcin diskin ve ram in başkası tarafından kullanılıyor bu sadece internet bağlantına değil sistem içinde yavaşlamayada sebep oluyor. E-mule kullanıyorsan bunu bir hile ile en aza indirgeyebiliyorsun areste ne kadar kısmı paylaştırabileceğini ayarlıyabiliyorsun benim sana tavsiyem elinden geldiği kadar önemsiz şeyleri paylaştırma insanlara faydalı olan şeyleri yayınla. Bir de isimlerinin açık ve anlaşılır olmasına özen göster...
dosya indirirken karşı tarafa düzenli olarak indirme işlemiyle ilgili kısa bilgiler gönderilir. eğer upload genişliğin karşı bilgisayarlara dosya göndermekle doldurulmuşsa, bu sebeple dosya indirmen yavaşlayacaktır. türk telekom'un adsl'de 256 bağlantıya standart 128 upload vermesi gerekirken neden 64 ile sınırlamış sanırım açık hale gelmiştir.