Google 50 yıl içinde biter mi?

CHIP Online
04-07-2009, 21:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Google 50 yıl içerisinde kendini bitirecek dedi, Microsoft'ta staj yapmaya hak kazandı...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/goog ... biter-mi_13622.html

Resimlerle: Google'ın pek bilinmeyen özel sayfaları

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Elektrik Elektronik Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi Buğra Ayan, 'Google uzak gelecekte kendini nasıl yok edecek?' konulu projesiyle Microsoft'ta staj yapmaya hak kazandı.

Daha önce Hacettepe Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği öğrencisi arkadaşı Said Saraçoğlu ile birlikte TC Kimlik Numarası sayesinde insanların akrabalarını bulmasına yarayan bir program yapan ve internet üzerinden dolandırılmayı önlemek amacıyla 'İnternet Sırları' adlı bir kitap yazan 19 yaşındaki Buğra Ayan, şimdi de Google'ın 50 yıl içerisinde yok olacağını iddia etti. Bu iddiasını bir projeye dönüştürerek Microsoft'un Türk üniversite öğrencilerine staj imkanı sağlamak için düzenlediği proje yarışmasına gönderen Ayan, Microsoft'un kapısını araladı.

Önümüzdeki aydan itibaren Microsoft'un İstanbul Ofisi'nde staj yapmaya başlayacak olan Ayan, projesini http://bugra-ayan.spaces.live.com isimli internet sitesinde de detaylı bir şekilde de anlatıyor.

Tüm konu: Google 50 yıl içinde biter mi?

İzleyin: Google interneti hızlandıracak!

Resimlerle: Google'ın pek bilinmeyen özel sayfaları

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Google'ın sonu yakın mı?

tolter
04-07-2009, 21:40   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,603 mesaj

bence de yakın hızlı  koştu google hızlı sona erecek.işi bilmeyenler tabi googlenin yıkılışını kafalarında canlandıramayacak.

Mehmet-
04-07-2009, 22:04   |  #3  
Mehmet- avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,296 mesaj

Evet bence de yakın.

knoxemre1
04-07-2009, 22:17   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

Sanmıyorum.Çünkü google bilgi vermiyor sadece yönlendirme ve siteye ulaşma konusundaki bir site.Bence önemli olan sitelerin geçmiş hakkındaki yazıları.Mesela Wikipedia'daki gibi atıyorum 2000 yılında yaşanan önemli olayları yazar.Google da bunu gösterir.

Süleyman.
04-07-2009, 22:18   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Alıntı: AdRaMiTi  
Hiç şaşırmadım Microsoftun bu kişiye staj hakkı vermesine.
Microsoftun Dişli rakibi kim Google :) Burada Adam Google nasıl yok olucak diye proje sunuyor ee haliylede bunu okuyan Microsoftcular zevkle okuyacaklardır ve sonuc.
Ben Google'ı her sunduğu hizmette başarılı buluyorum ve başarılarının devamını diliyorum. :)
Yine de durduk yere olduğunu sanmam. Mesela ben yazsam benzer bir proje, 50 değil benden 10 yıl desem, beni almazlar. Kahkaha

Yani adamda bilgi ve yetenek de vardır. :)

Tabi proje seçimi başarılı. :D

unart
04-07-2009, 22:26   |  #6  
unart avatarı
Üye
77 mesaj

Dediklerini okumayanlar ve Google la sorunu olanlar bitecek diyebilirler ama dediklerinin doğru çıkması için google ın yerinde ayması gerekir ki Google yerinde saymıyor hatta bilen bilir web 3.0 ile birlikte yeni bir algoritma hazırlaması bekleniyor.

ParanoiD
04-07-2009, 23:17   |  #7  
ParanoiD avatarı
Yıllanmış Üye
1,900 mesaj

Öncelikle başarısından dolayı arkadaşı tebrik etmek lazım.Ama ben yinede google ın sonunun yakın oldugunu düşünmüyorum.