Google Analytics'e güvenebilirmiyim?

wizardmendo
17-05-2011, 01:51   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj

merhaba arkadaşlar. biraz meraktan birazda can sıkıntısından site kurmaya karar verdim ve 15 gün önce free bir şekilde host ve domain edinip birşeyler yapmaya çalıştım. Sitenin dili ve içeriğini tamamen ingilizce hazırladım ve bari yapmışken ülkemin tanıtımına biraz hizmet ediyim dedim ve bir çeşit tanıtım ve tatil turu satma amaçlı bir site hazırladım. Saadete gelecek olursak, google analytics'in verilerine güvenebilirmiyim sizce? yani hangi ülkeden kaç kişi girmiş, ne kadar kalmış, sitemde takılırken üzerinde hangi renk tişört varmış vs.. ayrıca doğru olurmu bilmiyorum, eğer yanlış anlamassanız sizden bir ricam var, altta sitenin adresini vericem kısaca göz atıp öyle yorum yazarsanız çok sevinirim.. sitem hakkında görüşlerinizi ve özellikle önerilerinizi bekliyorum...

Kapalı Hesap (200174)
17-05-2011, 11:49   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj

güzel olmuş eline sağlık ta bir sorunun var bedava demişsin yarın çıkıp siteyi kurduğun sunucularda bir şey olursa sunucu sahibleri düşünmeden emeklerini ziyan edeceklerdir kalıcı olmayacaktır bence..Saygılar

seomert
29-05-2011, 15:02   |  #3  
Yeni Üye
24 mesaj

Elbette google analytics' e güvenebilirsiniz.Bir çok gelişmiş ve hatırı sayılır web sitelerinin kaynak kodlarını görüntülediğin zaman google analytics kodlarını bulabilirsin.Web sitenin hangi bölümünü geliştireceğini anlamanın en basit yolu mükemmel ve hatasız olan google analytics'i kullanmaktır.Bence bir web sitesini anlamak ve yönetmek için bir numara..

crossword
28-06-2011, 17:03   |  #4  
Yeni Üye
33 mesaj

Evet tabi ki güvenebilirsiniz. Seo çalışmalarında olmazsa olmazlarından..

Son Düzenleme: crossword ~ 11 Temmuz 2011 10:02