Google Chrome 0.4.154.25 Beta

viking20
25-11-2008, 19:04   |  #1  
viking20 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2006


Google Chrome 0.4.154.25 Beta;Windows Vista/XP SP2 için





edit:yükleme biraz uzun sürüyor,uyarılara dikkat edin ve en son PC kapa\aç yapınca yeni sürüm gecerlilik kazanıyor.
Yer İmleri: Yer imi oluşturma


Google Chrome Sorunları: Yer imlerimi bulamıyorum
Yer imlerinizin tümü, doğrudan yer imleri çubuğunda veya yer imleri çubuğunda görüntülenen klasörlerde yer alır. Yer imleri çubuğunu etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak için Ctrl+B klavye kısayolunu kullanın. Adres çubuğunun altında görünmüyorsa yer imleri çubuğunu Yeni Sekme sayfasında (Ctrl+T) bulabilirsiniz.
Yer imleri çubuğunuzu işaretledikten sonra bile yer imlerinizi bulamıyorsanız, şu adımları uygulayın:
1.En yeni yer imlerinizi içeren yer imi klasörünü kontrol edin. Bir web sitesini yer imlerine eklemek için yıldız simgesini  tıkladığınızda, web sitesi, 'Klasör' açılır menüsünü kullanarak farklı bir yer seçmediğiniz sürece varsayılan olarak en son kullandığınız yer imi klasörüne yerleştirilir.
2.Ayarlarınızı Firefox'tan veya Internet Explorer'dan aldıysanız, Firefox yer imleri araç çubuğunuzdaki klasörler ve yer imleri veya Internet Explorer bağlantıları çubuğu doğrudan Google Chrome yer imleri çubuğuna yerleştirilir. Diğer tüm öğeler, yer imleri çubuğunun sonundaki 'Diğer yer imleri' klasörüne yerleştirilir.
3.Web sitesini daha yeni yer imlerine eklediyseniz, Yeni Sekme sayfasının 'Son yer imleri' modülünde listelenebilir.
4.Yer imleri çubuğunuz doluysa, daha yeni yer imlerinize çubuğun üzerindeki >> okunu tıklayarak erişebilirsiniz.
5.Web adresini hatırlıyorsanız, adresi doğrudan adres çubuğuna yazıp klavyenizdeki Enter tuşuna da basabilirsiniz. Web sitesine ulaştığınızda, bu web sitesi yer imlerinize zaten eklenmişse, adres çubuğundaki yıldız simgesi vurgulanır. Yıldız simgesini tıklayın ve yer imleri balonunda, 'Klasör' açılır menüsünde seçili olan klasöre bakın. Tüm klasörler yer imleri çubuğunda görüntülenir.
6.Yer imleri çubuğunun sonundaki 'Diğer yer imleri' klasörüne bakın. Yer imleri çubuğunda, veya yer imleri çubuğunda görüntülenen klasörlerden birinde yer almayan tüm yer imleri, otomatik olarak 'Diğer yer imleri' klasörüne yerleştirilir.
Yer imlerinizi daha iyi bir şekilde düzenlemek.için yapmanız gerekenleri öğrenin.
Google Chrome: En iyi püf noktalar ve tavsiyeler


Google Chrome'da saklı olan özellikler


Son Düzenleme: viking20 ~ 25 Kasım 2008 20:16