Google chrome de bir anormallik

HPQ-User
08-03-2011, 10:50   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

meka sormuş:
Merhaba degerli dostlar benim sorunum laptopum yeni ve 1 aydir kullaniyorum aldigim günden beri google chromeyle sorun yasiyorum sorun su an cözünürlük 1920*1080 sayfa ve yazi boyutlarida %125 te ama google chrome tüm cercevesi ve yazilari hangi sayfalari acarsam aciyim yinede yazilar cok kücük sayfa ve yazi boyutlarini %130 yaptigimda boyutlar istedigim seviyeye ulasiyor ama bu sefer hem cözünürlük düsüyor yani sadece chromenin cözünürlügü düsüyor ve 7 den fazla sayfa actigimda sayfalar uzadikca uzuyor ekranin sag tarafini gecip gidiyor artik sag en üstteki 3 isaretide göremiyorum onun üzerine cikiyorlar normalde bircok sayfa acildiginda yukardakiler orantili olarak kücülür ve gittikce SIKISIRLAR ama bende öyle degil gittikce gidiyor diger browserlerde internet explorer olsun firefox olsun onlarda hic bir sekilde sorun yok elimdeki bütün olanaklari denedim ama hic olmadi benim eski acer laptopumda full hd idi ama hic sorun yoktu chromenin cözünürlügü cok iyiydi sony i de aradim ama anlasamadik anlamdilar beni birtürlü gecistirip gittiler ben bunun normal olmadigini düsünüyorum dikkat tekrar ediyorum sadece yazilari kastetmiyorum tüm cerceveyi kastediyorum neresi olursa olsun heryer cok kücük acilan tab larda yeni bir sayfa acmak isterken basilan + isaretinin yanindaki yerlerde kücük insallah beni anlamissinizdir olmadi herhalde bir video yapip koyarim tabi eger koyabilirsem  SIMDIDEN TESEKKÜRLER

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
Sony vaio VPCF13M1E/H

İşletim Sistemi
İşletim Sistemi       
Orijinal Windows® 7 Home Premium (64 bit)       
Intel® Core™ i5 işlemci       
Intel® PM55 Express Chipset
Intel® Core™ i5-560M İşlemci
İşlemci Hızı (GHz)       
2.66, 3.20'ye kadar Turbo Boost özelliği
L3 Ön Bellek (MB)        3
Çekirdek Sayısı        2
Hafıza Boyutu (GB)        4
Bellek Özellikleri       
PC3-8500
Hafıza Hızı (MHz)       
1066
Hafıza Tipi       
DDR3 SDRAM
Desteklenen Maks. Bellek (GB)        8
Sabit Disk Kapasitesi (GB)        500
Sabit Disk Sürücü Hızı (rpm)        7200
Optik Sürücü Tipi       
DVD SuperMulti ile Blu-ray Disc™ ROM Sürücü       
Ekran Tipi       
VAIO Ekran       
41,6
Çapraz Boyut (inç)       
16,4
Çözünürlük       
Full HD (1920x1080)
En-Boy Oranı       
Geniş (16:9)
Maksimum Çözünürlüklü Harici Ekran       
1920 x 1200
  Grafikler
Grafik Kartı Adı       
NVIDIA® GeForce® GT 425M GPU
Video RAM belleği       
1GB
Toplam Grafik Belleği       
Yaklaşık 2806 MB*

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US) AppleWebKit/534.13 (KHTML, like Gecko) Chrome/9.0.597.98 Safari/534.13