google chrome son zamanlarda resimdeki gibi html kısmı siyah oldu ve dünya işareti çıktı. bu dünyaya tıklayınca ise Kimlik, Bağlantı, Geçmişi Ziyaret Etme olarak 3 tane bölüm çıkıyor . neyin nesidir nasıl düzeltebilirim ?
google chrome siyahlaştı ! ?
resim tam olarak çekilmemiş anlayabileceğimiz kısım nerede işaretle gösterebilirsen daha güzel olacaktır .
anasayfa tıklam yeri derken ? bana yardım etmenizi istedim google chrome'u eleştirmenizi değil .
bende farklı olarak internet explorer var ie'da böyle bir sorun yok . Sadece Chrome ' da sanırım .
Revo Uninstaller ile 'Geliştirilmiş' kaldırma seçeneği ile kaldırıp tekrar kurmayı dene.
denetim masasından denedim az önce hala aynı problem sürüyor .
Denetim Masası'ndan silince sadece kaldırıyor dosyalar, kayıt defteri bilgileri hep kalıyor. Dediğim program ile dene ücretsiz zaten.
Chrome'da herhangi bir sorun yok. Kaldırmaya veya yeniden kurmaya da gerek yok. Güncelleme sonucu yeni eklenen bir özellikten bahsediyor.
Siyahlaştı dediği kısım aşağıdaki resimde kırmızı 2 ile işaretlediğim site adresi. 1. işaretlediğim dünyaya tıklayınca site kimlik bilgilerini gösteren 3. pencere açılıyor...
Her şey normal... Eğer bu halini beğenmediyseniz Firefox 4 kullanın...
Bende sağ taraftaki reklamdaki siyahlığı sandım
Reklamda da görüntü bozukluğu var sanki
Google Chrome 6'nın özelliği yazacaktım baktım arkadaşlar gerekn cevapları vermiş :)