Arkadaşlar önecilikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.Bu aralar google çok geç açılıyor acaba sorun benden mi kaynaklanıyor yoksa herkes aynı sorunu yaşıyor mu
paylaşırsanız sevinirim
Google çok geç açılıyor
ie7 kullanıyorsan ie özelliklerine girerek sil/tümünü siL yap. ve domain yazarken com.tr/com.de yi dene
ewt arkadasm bendede oluyo hatta bazen hıc acılmıyo yakında gıderılecektır sorun mrak etme
teşekkürler arkadaşım ben www.google.com yazmışım meğer com.tr ye yönlendirdiği için bekletiyormuş :)
Problem değiL ;) Yolun acık oLsun sen saoL
Bendede şuan Google'da sorun var , giremiyorum ...
üstte verdiğim Linklerin 3'ünede sorunsuz giren arkadaşlar konuya cevap yazsın lutfen.
ben girebiliyorum ancak suanlık.dün cok yavastı bugun normale döndü allahtan ne bu yhaf o kadar küfür ettim nasıl düzelttiler ama:D
Ben girebildim google'a ama proxyden ,
Proxyden google türkiye açıldığı halde ,
normal olarak yazsam linki açılmıyo acaba googleda mı yasaklandı
iyi demekki sorun =) VPN sağlayıcınızda yani ttnet'te :) Cunku ben google ile hic bir sorun yaşamadım son zamanlarda.
Benim zaten com.tr olarak kayıtlı açılış ama yinede bekletiyor. Uzak masaüstünden bikaç kişiye daha baktım onlardada aynen yavaş.
Xavi92Benim zaten com.tr olarak kayıtlı açılış ama yinede bekletiyor. Uzak masaüstünden bikaç kişiye daha baktım onlardada aynen yavaş.
Merhaba : Arkadaşlar Bektash Arkadaşımın Verdigi http://209.85.129.147/ Adresi Ana Sayfa Olarak Ayarlayın. Ana sayfanız google.com.tr Olacak Sorunsuz Kullanırsınız. Ben öyle yaptım şuan google.com.tr'yi http://209.85.129.147/ İle Ana Sayfam Olarak sorunsuz Kullanıyorum sizde öyle yapın. :)
Son Düzenleme: SaGoPa KaJMeR. ~ 27 Temmuz 2008 09:40
ortadaki bniraz yavaş giriyo diğer 2 si hemen giriyo
arkadaşlar benimde google 10 sn de falan açılıyodu aramalarda geç sonuç veriyodu translate de yarım saate çeviriyodu bi şeyi.gmail hesabınız açıksa kapatın.o açıkken google hep yavaş çalışıyo.kapatır kapatmaz düzelti sorun hem normal aramalarda hemde translate de