merhaba
ben www.aritanhali.com.tr adresli siteyi yaptım. ardından google indeksledi ve bazen 39 bazen 40. sayfada göstermeye başladı.10-15 gün sonra- bu arada birkaç site ekleme sitesine kaydettim- eklediğim site ekleme sitesinden biri 26.sayfaya sitemizle ilgili açıklamayı yerleştirdi.ancak burada ekliyim bu sitelere verdiğim başlık ve açıklama kısmı sitemin kodlarındaki başlık ve açıklamanın aynıydı. bu 26. sayfaya yerleşti ama bu sefer sitem 55. sayfaya hemen geriledi. İşte bu sorunu nasıl kendi başıma çözebilirim. seo şirketlerine gidecek maddi gücümüz yok. bu sorunu nasıl çözüp ilerde ilk sayfaya kadar taşıyabilirim. not: chipin seo dersleri konularını uyguluyorum.
GOOGLE DA BU ANLATTIĞIM SIRALAMA SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ
Aritan halı Bizimde www.kuzeyhaliyikama.com halı yıkama sitemiz var
1. sayfaya gelmek için 3 seocuyla çalıştık şu an kendim seo yapıyorum konu ile
ilgili bizi arayın yardımcı oluruz.
Meslektaşımıza biz yardım etmicezde kim edecek :)
mersin styleArkadaşlara Katılıyorum Saglam Bir Meta Tagler Olustur. ve Googlede Hesabın varsa Biraz Cabaİle Üst sıralara Çıka Bilirsin.Fazla uçma yahu :)*Öncelikle sitenin indexlenebilmesi İçin ; Xml yada Html SiteMap(Site Haritaları) Olusturman gerek.
*Daha sonra Htacces dosyanı olusturup Google bot ayarlarını yapman gerek..(yetkilere nazaran google bot bazı bölümlere giremez)
*Google Özel Arama - Adsense ve Adwords gibi Reklam kampanyalarına katılman gerek .
*Sonrada Google Adwords Kuponlarından Alırsın Siteni Oturtursun .. Sonrası Ziyaretçi tekil/Çogul Akışına ve Sitedeki gezinti süresine baglı..
*Taglar olarak çok göz kararmasın diye gizli taglar olusturup her sayfaya eklemen gerek buda bir artıdır..
*Son olarak Pr(Pagerank)3 ve üzeri sitelerden backlink alırsan işin daha da garanti olur ...Son Düzenleme: bektash ~ 03 Mayıs 2009 02:51