Arkadaşlar,google girdiğim zaman bazı sitelerde ie kapanıyor.İexplore.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor.Bu durumdan özür dileriz.Yazısı çıkıyor ve ie kapanıyor.Birde hata raporu veriyor.Buna göre ie bozukmu? Bozuk degilse sebebi nedir? teşekürler
google da ie kapanması
http://support.microsoft.com/kb/293623/tr?spid=1173&sid=148
İ.Expl.hataları,onarmaları..v.s.
--------
Internet Explorer Errors:
---------
S:[Tam internet sayfasını geziyor iken iexplore.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor yazısı çıkıyor ve kapatıyor sayfayı.Ad-aware 6.0 ı indirdin en son patch
ini de yükledim tarattım bilgisayarı temizledim virüslerden fakat bu sorun düzelmedi bunun nedenini bilen varmı?]
C::
[sorunu çözdüm sayılır dwwin.exe yi sildim artık kapamıyo]
----------------------------------
Internet Explorer 7 Beta 3 kullananların sıkça karşılaştığı bir hata:
Internet Explorer bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.
AppName: iexplore.exe AppVer: 7.0.5450.4 ModName: mshtml.dll
ModVer: 7.0.5450.4 Offset: 000f1f0f
CEVAP:
Hata, eski versiyona yüklenen eklentilerin bu versiyona uyumsuzluğundan kaynaklanıyor.
Çözüm ise gayet basit:
Masaüstünde Internet Explorer simgesine sağ tıklayıp “Start Without Add-Ons” seçeneğini seçiyoruz. Daha sonra Tools > Internet Options > Programs > Manage Add-Ons yolunu takip ederek eklentileri pasifleştiriyoruz ve Internet Explorer’ı yeniden başlatıyoruz.
-----------------------------------
-------------------------------------
Arkadaşlar,ie nin kapanmasından sonra oluşan hata raporunu tıklayınca microsoft sitesinden SP2 bölümüne gitti. Benim xp de sp2 yüklü degil . Acaba bu yüzden mi ie hata verip kapanıyor? teşekürler
viking20http://support.microsoft.com/kb/293623/tr?spid=1173&sid=148
--------
---------
S:[Tam internet sayfasını geziyor iken iexplore.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor yazısı çıkıyor ve kapatıyor sayfayı.Ad-aware 6.0 ı indirdin en son patch
ini de yükledim tarattım bilgisayarı temizledim virüslerden fakat bu sorun düzelmedi bunun nedenini bilen varmı?]
Internet Explorer bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.
CEVAP:
Hata, eski versiyona yüklenen eklentilerin bu versiyona uyumsuzluğundan kaynaklanıyor.
Çözüm ise gayet basit:
Masaüstünde Internet Explorer simgesine sağ tıklayıp “Start Without Add-Ons” seçeneğini seçiyoruz. Daha sonra Tools > Internet Options > Programs > Manage Add-Ons yolunu takip ederek eklentileri pasifleştiriyoruz ve Internet Explorer’ı yeniden başlatıyoruz.
viking20http://support.microsoft.com/kb/293623/tr?spid=1173&sid=148AppName: iexplore.exe AppVer: 7.0.6000.16512 ModName: unknown
--------
---------
CEVAP:
Çözüm ise gayet basit:
benim asıl hata unknown bunu nasıl düzeltirim :S
internet explorerın hangi sürümünü kullanıyorsun. yüklü olan herhangi bir toolbar var mı. şunu deneyebilirsin internet explorer'ı aç sonrasında araçlardan internet seçeneklerine gel burdfa bulunan gelişmiş tabında üçüncü taraf tarayıcı eklentilerini etkinleştirin yanındaki işareti kaldır ve sistemi yeninden başlattıktan sonra tekrar kontrol et.
kolay gelsin
ben internet explorer 7 kullanıyorum o yüzdenmi oluyor diyecem ama 6yı yükleyemiyorum neden böyle yaaaa
ilk olarak yaşadığın problem tam olarak nedir internet explorer 6 yüklemene gerek yok zxaten entegre olarak sistemde var internet explorer 7yi kaldırman yeterli olur internet explorer 6 kullanamn için ama benim sana önerim internet explorer da araçlardan gelişmiş seçeneklere gel ve gelişmiş tabında sıfırla seçeneğiniseçerek tekrar internet explorer 7 yi test etmen olacaktır..
kolay gelsin