storm sormuş:
Vista 64 bit sp2 kullanıyorum. Sistem gayet sorunsuz çalışıyordu. Akşam bilgisayarı kapatmadan yattım, rapid shareden dosya indiriyordu, ,nd,rme programınıda indirme bitince kapat şeklinde ayarladım.
Sabah kalktım. Bilgisayarımı açtım, 640x480 çöz. açıldı. Herhalde, program düzgün kapatamadı diye düşündü m. Çözünürlüğü düzelttim ve firefoxa tıkladım en son kaydedip de çıkmıştım (zaten bir haftadır falan hepsi kayıtlı duruyordu.) Firefox açıldıktan biraz sonra dondu yanıt vermiyora geçti programı kapat ve çevrim içi yardım arayıp da kapat yazıları çıktı, kapat dedim. Bir daha açtıp yine aynı hata, kapatıp tekrar açtım yine aynı hata, bu kapatım tekrar açtım bu sefer fire foztan bir ileti, aşağıdaki bazı sekmeler kurtarılamadığı için fire foz hata veriyor olabilir, işte bu sekmeyi kurtar şunu kapart falan vardı ben direk yeni oturum başlat dedim, google açıldı, iyi güzel google arama da yapıyor ama arama yaptıktan sonra hiç bir siteye girmiyor, yine aynı hatayı veriyor, firefox 3.5 i sildi 3 ü yükledim yine aynı, internet explorerde yine aynı hata. Messenger açılıyor,sorun yok. Kaspersky ile tarama yaptım virüs yok. (7. sürümü ile) Bilgisayarda kayıtlı bir internet sayfasınada giriyor.
Uğraşmlarım sırasında birkaç defa inndir.com a girdi ama şuan girmiyor. Ne yapabilirm.
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
Monster T2-rex
Intel 4 çekirdekli 2.00 ghz 6 mb cache 1066 mhz fsb Q9000 işlemci
nVidia Gtx 260m 1gb + 768 mb ekran kartı
320 gb 7200 rpm hdd
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; tr; rv:1.9) Gecko/2008052906 Firefox/3.0