Arkadaşlar Google Earth ile çekilmiş ilginç yerler. Ben izledim hayret ettim sekiller falan çıkıyor
Google Earth ile, dünya üzerinde gerçekten şaşırtıcı şeyler bulmak mümkün. İzleyin...
Arkadaşlar Google Earth ile çekilmiş ilginç yerler. Ben izledim hayret ettim sekiller falan çıkıyor
uzaylılar yapmıştır herhalde
kardeş ben daha önce yayınladım bunu.
bordo510Google Earth teki gizli ve ilginc yerler.Nazi amblemi şeklinde binalar, tarlalardaki garip şekiller, insan yüzü şeklinde vadiler...
Google Earth ile, dünya üzerinde gerçekten şaşırtıcı şeyler bulmak mümkün. İzleyin...
arkadaşlar ben bunu çoktandır biliyorum ve araştırma yaptım çoğu adres uzaylıların yaptığını söylüyor ama kuranı kerimde uzaylı diye bir canlının olmadığı yazıyor.onlar önceden beri vardı ama gün yüzüne çıkmamıştı.Şimdi bunları gün yüzüne çıkarıp uzaylıların yaptığını söylüyorlar hepsi yalan inanmayın
KorsanNetTeamKuran-ı Kerim'in neresinde uzaylı yoktur deniyor! Hangi süre-hangi ayet!O kadarını bilmiyorum ama ben bunu görünce araştırdığımda uzaylıların yaptığını diyor çoğu adres ,bunun üzerine bizim yanımızdaki cami hocasına gidip sorduğumda uzaylıların olmadığını söyledi.Ama bunu araştırcam ve kanıtlayacağımAncak, videodaki görüntülere pek inanmıyorum, yani birçoğu uydurma, ancak bazıları gerçekçi görünüyor.
saçmalık ya olabilir.bazen evin duvarındaki pürüzlere hangimiz bir şekil vermiyor ki.bu da onun gibi illizyonu yakın bir şey bence :D
ya bi yerde mozilla firefox logosu var.. bunu uzaylılar nerden biliyo :D
Vidyodakilerin bazıları sahte olma ihtimali çok ama bazıları da gerçek olabilir. Bunları uzaylıların yaptığına dair bir kanıta ulaşılamadı şimdiye kadar. Tarlaların üzerindeki şekiller ekin çemberleri(crop circles) olarak adlandırılıyor. Google'da daha fazla bilgi için anahtar kelime olarak kullanabilirsiniz. Mel Gibson'ın oynadığı İşaretler(Signs) adlı filme konu olmuştur ekin çemberleri. Bununla ilgili bir belgesel izlemiştim. Bilim adamları bu şekillerin birtakım şakacı insan grupları tarafından yapıldığını düşünüyorlar. Nasıl yapıldığını da göstermişlerdi belgeselde (uygulamalı olarak). Ayrıca bazı yer şekillerinin insan yüzüne benzemesi(Mars'ta da var bir tane insan suratı), tamamen insan bilinciyle ilgili bir konu. İnsanlar içgüdüsel olarak rastgele şekilleri insan yüzüne benzetme eğilimindelermiş. Örneğin ben ayın bize dönük olan yüzünü hep bir insan yüzüne benzetmişimdir. Arkadaşlarıma bunu anlattığımda benim gibi uydumuzu surata benzeten birçok arkadaşım olduğunu görmüştüm.
Bu arada vidyoyu hazırlayanlar çok iyi bir iş başarmışlar, Google Earth zoomları, geçişleri ustaca ve estetik bir şekilde yapılmış. Müzik de uymuş.