Google ana sayfada yine değişiklikler gözüme çarpıyor.Yine bir sayfayenileme çalışmaları var galiba.Cookies'lerle alakalı bir durum var.Sabah ayrı web sayfası var akşamları başka.Ama yeni hali pek iyi değil gibi.
Evet resmi blog'dan da açıklama gelmiş.Google bir iki gün içinde değişecek
Google galiba yine değişiyor...
Evet,değişiklikler var google de.Arama sonuçlarında sol tarafta başka seneçekler de eklenmiş...
sol taraftaki seçenekler kararımı değiştirmeme sebep oldu.Görsel,video ve kitap aramalarında ki seçenekler çok güzel olmuş.
aranacak resim 2mp'den yüksek olsun şu boyutta olsun diyebiliyoruz artık
video araken 2-4 dakika arası videoları kolayca bulabiliyoruz.
Bence mükemmel
Bundan mı bahsediyorsunuz bence fena değil...
[URL=http://img684.imageshack.us/i/googlej.png/][/URL]
pisiscik geldi evet ondan bahsediyoruz :)
Eski haline göre daha güzel bence.
ben beğendim ama eski resim çok orginal ve güzeldi
valla internet explorerda nerdeyse 1 aydır öylede firefoxda yeni değişti
yeni araçlar google daha güzel gösteriyor
bende de oyle forumda hatta konu bıle actım bunu sormak ıcın demek vırus falan degılmıs bende dedımkı kendı kendıme noluyor tarayıcı sahte tarayıcı vırusu falanmı yedım dıye kendı kendıme soruyordum
ama yenı halı hosuma gutmedı cunku altta webde ara turkce sayfalar da ara lınkı vardı
bende de oyle forumda hatta konu bıle actım bunu sormak ıcın demek vırus falan degılmıs bende dedımkı kendı kendıme noluyor tarayıcı sahte tarayıcı vırusu falanmı yedım dıye kendı kendıme soruyordumHala var. Aradıktan sonra solda "Web" yazısının altında "Türkçe yazılmış sayfalar" yazıyor. İşlev aynı şekli şemli değişmiş.
ama yenı halı hosuma gutmedı cunku altta webde ara turkce sayfalar da ara lınkı vardı