Google Glass'ı denedik!

CHIP Online
21-05-2013, 01:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Google Glass'ı Google'ın I/O etkinliğinde denedik! İşte tecrübelerimiz ve ilk yorumlarımız...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/google-glass-i-denedik_40466.html

Resimlerle: Hayrete düşüren Google Maps görüntüleri

Şu an Google Glass'a sahip olan kullanıcıların sayısı oldukça kısıtlı. Google'ın belirli sayıda dağıttığı giyilebilir bilgisayarı, çoğumuzun merak ettiği cihazlar arasında. San Francisco'daki Google I/O etkinliğinde Glass'lı birçok kişiye rastladık. Bu arada gözlüğü elimize alıp deneme şansımız da oldu. İşte Glass ile ilk deneyimimiz.

Glass'ı gözünüze takmak...

Google Glass'ı giymeden önce onları tıpkı normal gözlükler gibi ayarlamanız gerekiyor. Genellikle burun kısmını ayarlamanız gerekiyor, çünkü Glass'ın titanyum şeridinin göz çizginizin biraz üstünde durması gerekiyor.

Dikdörtgen şeklindeki ekran, gözünüzün biraz üstünde duruyor. Ekrana bakmak için bir miktar yukarı bakmanız gerekiyor, bu sayede Glass görüş açınızı kısıtlamıyor.

Glass'ın iyi bir yanı, giydiğiniz sürece onu kullanmasanız bile sizi rahatsız etmiyor olması. Glass'ın ekranı kullanılmadığında hemen sönük hale geliyor, kullanırken etrafınızı görmenize engel olmuyor. Size garip ve meraklı gözlerle bakanlar dışında, onu giydiğinizi unutmanız oldukça kolay.


Tüm Konu: Google Glass'ı denedik!

Resimlerle: Hayrete düşüren Google Maps görüntüleri

Kaynak: www.chip.com.tr