Arkadaşlar google'da görsel arama yaptığımda, artık farklı şekilde arama yapıyor ve ben bundan hiç memnun değilim bu sorunu nasıl çözebilirim. Ekran görüntüsü aşağıda ki gibidir.
Eskiden aşağıda web taraması yaptığımız gibi google bar'ı vardı 1-2-3-4-5- gibi giden ama artık o yok ve bütün sayfalar bi sayfada toplandı,
Google Görsel Arama Değişti Yardım
Öncelikle bu bir sorun değil google şirketine bağlı olan bi değişme. Bing Görsel aramaya benzetilmiş bence.
hmm anladım hocam, güzel olmamış ama bence aşırı yavaşlık oluşuo...
bence gayet pratik, hem yer açısından hemde önizleme fonksiyonu gayet iyi. hiçbir yavaşlama görmedim.
doğru 1 mbit internet ile yavaş
Şimdi gelelim çözüme
Sayfanın en altında "Temel görünüme geç" linki var bunu tıklayabilirsiniz.Ancak her görsel araması yaptığınıza bunu tıklamak istemiyorsanız.
IE/Araçlar/Uyumluluk görünümü ayarları/Ekle/google.com.tr yapabilirsiniz.
Bunu yaptıktan sonra google görsel eski haliyle görünecektir
Hatta bence tüm web sitelerini uyumluluk modunda göster seçeneğini işaretleyin.Tüm sitelerde ki yerleşim hatalarını düzeltin.Diğer mod da eski tarayıcılar için düzenlenmiş web siteleri de hatalı ve bozuk görünecektir
arkdaşlar merhaba ben opera kullanıyorum geçenlerde google görsel arama motoru eski versiyona döndü geri bi türlü alamadım ne yapabilirim yardım eder misiniz ??? explorer da bi sıkıntı yok o normal sadece benim sürekli kullandığım opara bu şekilde
kardeş ben de opera 21.0 kullanıyorum. google aramalar aynen resimdeki gibi açılıyor, kaç gündür çözüm arıyorum. opera 12.17 de yüklü ama onda sorun yok. neyse en azından benden kaynaklı birşey olmadığını öğrendim. çözümü bilen varsa yardım etsin lütfen.