mrb arkadaşlar,google'un neden sürekli chrome'un reklamını yaptıgını açıkcası merak ettim sonuçta ie'dende sürekli google oldukca kullanılıyor.
(not:chrome kullanmama sebebim sayfa kapatıldıgında geçmişi otomatik silmemesidir,varsada ben bilmiyorum bunuda ayrıca sormuş olayım;))
google neden sürekli chrome reklamı yapıyor?
belki adının google chrome olmasıdır :D chrome google ın diye biliyorum
chorome / google şirketinin geliştirmiş olduğu bi TARAYICIDIR / choromo= google' undur yani /
bende kendi ürünümün reklamını yaparım sürekli
google=chrome
çok zekisiniz arkadaşlar maşallah;) ben chrome'un firefox yada operanın filan sanıyodum!...demek istedigim google'un kazanç sistemi site üzerinden yani alacagı reklamı ie'de olsa firefoxda olsa alıyor maksat eger google ürünü kullandırmaksa açılınca insana güven veren sert bir tarayıcı yapsınlar kardeşim ne o öyle kağıt gibi açılıyo zaten sayfalar açılırkende alfebatik sıraya göre açılıyo sanki;) şikayetlerim bu kadar,ilgililere duyurulur!
çok zekisiniz arkadaşlar maşallah;) ben chrome'un firefox yada operanın filan sanıyodum!...demek istedigim google'un kazanç sistemi site üzerinden yani alacagı reklamı ie'de olsa firefoxda olsa alıyor maksat eger google ürünü kullandırmaksa açılınca insana güven veren sert bir tarayıcı yapsınlar kardeşim ne o öyle kağıt gibi açılıyo zaten sayfalar açılırkende alfebatik sıraya göre açılıyo sanki;) şikayetlerim bu kadar,ilgililere duyurulur!chorome nini nesi var aga anlamadım / güzel tarayıcı / flash falanda gerektirmiyor / biçok farkı var / kağıt gibide olsa hızı güzel / eskiden upload lar gece tıklanır sabah save lerinirdi / o günleri unuttuk heralde !!!!!!!!!!!!!
krom flashdan etkilenmiyor çok iyi şu flash kalksada bilgisayarlar boş yere işlemci sömürmese flasla flashsiz.
İyide ie da reklam yapıyor git diğer serverlar oralarda firefox ie safari reklamrını görürsün.
krom flashdan etkilenmiyor çok iyi şu flash kalksada bilgisayarlar boş yere işlemci sömürmese flasla flashsiz.Chrome flash dan etkilenmiyor derken? kulanmıyor mu demek istediniz anlayamadım. kullanmaksa kullanıyor ve sadece kurulurken içine gömülü olarak geliyor farkı bu.
İyide ie da reklam yapıyor git diğer serverlar oralarda firefox ie safari reklamrını görürsün.
neyse soru sahibi arkadaşa verileri silmek ile ilgili cevap vermek istedim: