Google Sırları

ahmet yılmaz
22-04-2012, 20:49   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
19 mesaj

Chip üyelerine açılışını haber vermek istediğim bir site olacak. Önce şunu belirtmek isterim ki, 12 yıldır bilgisayar ve internet dünyası içindeyim fakat ilk kez bir forum sitesine üyelik açıyorum. Bu sebeple forum kültürü denen olguya ters bir hareketim olursa, öncelikle bana forum kültürü hakkında bilgilendirici eleştiride bulunursanız bu, paylaşımlarımı arttıracaktır. Değerli dostlarım, hayatım boyunca bilgisayar ve internet üzerine çalıştım ve iki günde bir uyuyan, uyanık zamanlarını bilgisayar başında geçiren bir kardeşinizim. Yurt dışı kayaklı bir iş sebebi ile Türkiye üzerindeki iş ilgim kalmadı. Bu yüzden sizleri de kardeşlerim sayarak ve Türk gençlerinin dünyada bir yerlere gelmesinin beni mutlu edeceğinden dolayı bildiklerimi bir sitede paylaşmak kararı aldım. Gerçek Seo, Gizli Google Algoritmaları hakkında da bilgiler bulabileceğiniz bu siteyi sizlerle paylaşmak için bu konuyu açtım. Site henüz çok yeni, 1-1,5 aylık bir domain ve makalelerin hepsini sadece ben vakit bulmaya çalışarak kaleme aldım. Ve yeni bilgileri devamlı olarak paylaşmaya çalışıyorum. Amacım siteyi bir yerlere getirerek prim yapmak değil! Bu yüzden wp bir script attım ve bu yüzden sorularınızı site harici bu forumdanda bu başlık altını takip ederek cevaplandıracağım. Bir web sitesi hakkında her türlü sorunuza açığım. Umarım bu bilgileri her zaman bir Türk gencine yakışacak şekilde iyi yönde kullanarak adınızı dünyaya yazarsınız..

Sitenin adresi : http://www.ayilmaz.net

Ayrıca sitesini Seo olarak incelememi ve yorumlamamı isteyen kardeşlerimde bu başlık altında sitelerini yazarsa buradan cevaplayabilirim.

Sevgi ve saygılarımla

Son Düzenleme: ahmet yılmaz ~ 22 Nisan 2012 21:23