Bana da gönderiniz: nicolx22@gmail.com
Burada davetiye alan beş kişi de 10'ar adet davetiye gönderme hakkına sahip oluyor değil mi? Bir zamanlar gmail'de bu şekilde idi...
Bana da gönderiniz: nicolx22@gmail.com
Burada davetiye alan beş kişi de 10'ar adet davetiye gönderme hakkına sahip oluyor değil mi? Bir zamanlar gmail'de bu şekilde idi...
Fazla davetiye olursa [email=hdilek@gmail.com]hdilek@gmail.com[/email] pls
eğer elinde kaldıysa bir tanede bana yollayabilirmisin teşekür ederimSon davetiye hakkım vardı onuda size yolladım... Bir önceki isteyen kişi hotmail uzantısı vermiş... Şans size güldü :)
[email=gogo0640@gmail.com]gogo0640@gmail.com[/email]Gönderildi...
Davetiyelerim bitmiş... Ama davetiye yolladığım arkadaşlara belli bir süre sonra davetiye hakkı tanınanacak... Onlar buradan paylaşsınlar.
Yetişemedim sanırım :(
Davetiye yollanan arkadaşlarımızdan imkanı olan olursa adresine rica ediyorum.
Teşekkürler.
zahmeto lmazsa 1 tanede bana:)
Buradan paylaşımcı arkadaşlara sesleniyorum beni de unutmayın lütfen =) [email=bycalla@gmail.com]bycalla@gmail.com[/email]
Merhaba Arkadaşlar,
Bu sitede yayınlanan bir yazıda google wave daevtiyesi veriliyormuş sınırsız. Yazıdaki yorumlar kısmına yazarak davetiye isteniyor. Yorumlar takip ediliyor.
Davetiye isteyen/isteyecek üyelere bir duyurum olacak: Eğer kullanmadığınız bir mail adresi varsa onu verin. Çünkü mail adresinizi burada gören bir spamci, sizi mail listesine ekleyip spam yollayabilir. Rahatsız olursunuz yani. Benden söylemesi.
Merhaba; rica etsem banada bi Google Wave davetiyesi yollarmısınız.
Şimdiden teşekkürler.
sfglhsn@gmail.com
Davetiyem geldi ve Google Wave kurcalamaya başladım bile.
Bu davetiyeyi gönderen arkadaşa emeğinden dolayı teşekkürler.
Merhaba Arkadaşlar,
Bu sitede yayınlanan bir yazıda google wave daevtiyesi veriliyormuş sınırsız. Yazıdaki yorumlar kısmına yazarak davetiye isteniyor. Yorumlar takip ediliyor.
Arkadaşlar elinde davetiye olan varsa bana da gönderebilir mi? Teşekkür ederim. [email=mitja.stephanovich@gmail.com]mitja.stephanovich@gmail.com[/email]
Lütfen Bana da google wave davetiyesi yollarmisiniz.
guraysir@gmail.com
teşekkür ederim ....
Bende isterim.
[email=antidea@gmail.com]antidea@gmail.com[/email]
Teşekkürler.
arkadaşlar gerçekten çok acil davetiye lazım elinde olan varsa bi zahmet atarsa çok sevinirim çok teşekkürler
zaferanilaydin[at]gmail.com
Merhaba Arkadaşlar,
banada kaldımı acaba tesekkürerrrr şimdiden
bittimi davetiyeleriniz kaldıysa banada yollarmısınız acaba tesekkür ederim
nkocaer@gmail.com
Merhaba Arkadaşlar. Sınırsız sayıda wave davetiyesi devam ediyor. Dağıtılmaya devam ediyor bu adreste.
Bu yazıya girip yorum kısmına isteğinizi yazmanız yeterli