Herkese iyi günler arkadaşlar google'nin yaptığı son terbiyesizlikten sonra google'nin bütün yazılım ve araçlarını kaldırdım, hesaplarımı kapattım ve şimdi Picasa'ya yakın bir resim programı arıyorum önereceğiniz programları yazarmısınız
Google yazılım kaldırdım yeni resim prog. arıyorum
hehe googleyi sevmiyosun. niye hukumetin yasaklamaktan vazgectigi icin mi. ?
bence google gayet guzle konusmus. siz herkesi padisahim cok yasa yalakalik yapmasini beklemeyin.
memlekette bol bulunur da. sen kalkip elin gavurunu bizim padisahin elini op dersen . o da seviyeli veya seviyesiz negatif bi cavap verir dogal olarak.
nasi sen kalkip komsunun babanin elini opup babacigim doversin de seversin de demesini beklemiyosan googleden de hukumetin her yaptigina "allah sizden razi olsun, allah ne muradiniz varsa versin" demesini bekleyemezsin . beklersin buna hakkin da olabilir. ancak verdigi cevap bence gayet normal bi ve sik rastlanan bi tepki .
hehe googleyi sevmiyosun. niye hukumetin yasaklamaktan vazgectigi icin mi. ?Arkadaşım sen olayı anlamamışsın olay kimsenin bilmem biyerini öpüp koklaması değil aslında olay video da değil biz video sitede yüklüykende kullandık google, karşıda çıktık kapatılmasına asıl olay adamlar seni beni bizi iplemiyor olması sorun olan videoyu telif hakkını alan birisi kaldırıyor google bana zararı yok diye tekrar yüklüyor sitesine bu Türkiye'ye yapılan hakarettir beni sallamayanı ben hiiiç sallamam goole kullanmasam da bi tarafım eksilmez sayısız seçenekler var haa sen kendini Amerikalı bilmem avrupanın hangi ülkenin vatandaşı olarak görüyorsan senin tepkisiz olaman doğal ama benim kanım bozuk değil Kardeşş...
bence google gayet guzle konusmus. siz herkesi padisahim cok yasa yalakalik yapmasini beklemeyin.
memlekette bol bulunur da. sen kalkip elin gavurunu bizim padisahin elini op dersen . o da seviyeli veya seviyesiz negatif bi cavap verir dogal olarak.
nasi sen kalkip komsunun babanin elini opup babacigim doversin de seversin de demesini beklemiyosan googleden de hukumetin her yaptigina "allah sizden razi olsun, allah ne muradiniz varsa versin" demesini bekleyemezsin . beklersin buna hakkin da olabilir. ancak verdigi cevap bence gayet normal bi ve sik rastlanan bi tepki .
Photoscape'i öneririm bu arada Google ne yaptı?
gimp yada photoscape kullanabilirsin
gimp yada photoscape kullanabilirsin
hehe googleyi sevmiyosun. niye hukumetin yasaklamaktan vazgectigi icin mi. ?Bu ne biçim seviyesiz bir cevaptır. Hükümetin tavrını savunmuyoruz biz ATATÜRK'Ü SAVUNUYORUZ. ATATÜRK'E padişah diyorsan ilkokul 1 den yeniden başla okumaya. Tüm dünyanın yalakalık yapacağı bir insan varsa o da ATATÜRK'TÜR. Google senin yüklediğin video için güzel konuşmuş, Türkiye Cumhuriyeti'ne karaktersiz bir konuşma olmuş!!! Senin gerizekalı Google yöneticilerin "hah iyi biri videoyu kaldırdı artık yük bizden kalktı Türkiye erişime açılır artık" demesi gerekirken senin videoyu geri yüklediler. Bu büyük bir terbiyesizliktir.
Konuya cevap: Ben video ve fotoğraf arşivimi yönetmek için Windows Live Fotoğraf Galerisi kullanıyorum. Hiç değilse yaptığı değişiklikler kalıcı oluyor
ya siz amma zeki adamlarsiniz ya her biseyi baska bi tarafinizdan anliyosunuz.
ataturke hakaret. ? hehe sanki ataturke hakaret eden hatta pkknin kendinnin resmi siteleri dururken turkiyede ataturke herturlu sevbiyesiz hakareti yapan youtubeya googleya cephe almis bi ot beyinli var ortada.
siz kalkmis neden bahsettiginizi ne sizin ne benim okuyarak sabit bi firkr olmadan analayamayacagi bisey soyluyosunuz.
herkes balgibi de biliyor google yasaginin amacinin hukumetin reklam ve beyin yikama politikasinin bi araci olarak ortaya ciktigini. pkz pkkli bi terorist eylem yapiyor basbakan diyo ki yok abi o terorist muhalif bi terorist o bizden degil :P .. pkknin muduru ole dedi . diyo resmen adam ...
ya yalniz su sorun kimsenin dikkatini cekmiyo bi teror orgutunun liderinin mi yoksa orgutun bi mensubunun mu daha guvenilir veya resmi sayilacagi sorusu.
youtube olayi da ayni tarz bi konu. youtube da ataturke hakaret degildi sorun zaten . baska isler var isin icinde. mesela bu hukumet kanallarinin reytingi gibi.
yotube oldumu halka seslenis konusmasini izleyenler benim sahsi izlenimime gore bile %60 ~ dusuyor.
herkeste pc var adam tum kanallarda eszamanli yayin yapsa gene reyting yerlerde.
ee adamlar da naapiyo kapatiyoalar butun siteleri herkes o kokusmus propaganda kanalina bakiyo mal mal caylarini icerken okuzun tirene baktigi gibi hicbisey anlamasa da :P