google yerine liseligençkız diye bir say

oy79
16-12-2007, 19:35   |  #26  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj

yardım arkadaşlar xp sp2 kullanıyorum fakat  şifre isteyen sitelere girerken şifremi kaydetmek istiyorum (hatırlamak,) siteye girerken tekrar tekrar şifre yazmak istemiyorum  şifremi kaydetmek istermisin diye çıkan o kutucuk artık çıkmıyor onu nasıl aktif hale getiririm  
özele yazarsanız sevinirim lütfen

theironman
16-12-2007, 19:46   |  #27  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

o kutucuğun normalde çıkması lazım, yani kendiliğinden ortadan yokolmaz ki?

yas
16-12-2007, 20:08   |  #28  
Yıllanmış Üye
592 mesaj

İE'yi aç. Araçlar>İnternet Seçenekleri'ne gir. Gelen pencereden "İçerik" sekmesine geç. "Otomatik Tamamlama..." tuşuna tıkla. Açılan pencereden "Parolaları kaydetmem için uyar" kutusunu işaretle. Sevgili "kutucuk" tekrar görünür olsun.

K.A.Y.A.H.A.N
18-12-2007, 14:57   |  #29  
Yıllanmış Üye
672 mesaj

Ersan bey siz en iyisi Kaspersky Security 6.0 Kurun...
Lisans yazıyorum...Lisasınız benden.Taratın
Güzel bir yazılım P3 Sistemlerde kullanıyoruz
emege saygıyı unutmayalım...

umit.emel
28-12-2007, 16:29   |  #30  
Yeni Üye
28 mesaj

giriş şifrelerini saklamak konusunda ben de roboform diye bir programı öneririm.yıllardır bütün giriş üyeliklerimi bu programda saklıyorum.sisteme format atsam bile My RoboForm Data isimli şifre depomu başka bir yerde muhafaza edip yeni kurulumda tekrar kullanıyorum.gerçi paralı bir program bu yani 2 ay gibi bir süre için size kullanım izni veriyor ve kesinlikle seri numaralarını bulmanız mümkün değil.yasal kullanıcı olmanız gerek sürekli kullanmanız için.size tanıdığı ücretsiz kullanım süresi 2 ay ve bu süreden sonra otomatik giriş yapamıyorsunuz ancak şifrelerinizi yine de muhafaza edebiliyorsunuz programla.bence deneyin derim.