merhabalar google da yazılanları silmek istiyorum bunun çin ne yapacağımı biliyorum içerikden formları sil falan dioruz ama benim istediğim google da yazılan ların otomatik olarak kayıda girmemesi örneğin inndir yazdığımda bunu bir daha göstermemesi bunu silmeden yapmak istiyorum yazdığım şeyin kayıda girmemesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim
googleda yazılanları silmek
girdiğin sitelerin otomatikman adreslerini kaydetmesini önleyemessin ancak silebilirsin.Öncelikle kaydedilmiş bir adresin üzerine gel ve delete tuşuna bas silecektir bu yolu hepsine uygularsan hepsi silinir.
Internet Explorer de byle bir imkan yok ama Opera kullanırsan zaten opera kaydetmiyor
Kesinlikle Opera'yı öneririm. Güvenlik konusunda şu an bir numaralı tarayıcı.
araçlar >> internet seçenekleri >> içerik >> otomatik tamamlama >>> otomatik tamamlama ayarları penceresinde forumlar ile ilgili kutudaki tikleri kaldır .
bende bu şekilde iken dediğin gibi arama anahtarlarını kaydetmedi . ie 6 da denedim . ama bu ayar genel bir ayar olduğu için diğer siteleride kapsar , diğer uygulamalrınada engel olabilir . firefox kullanıyorum orda benzer ayar her bir link için özelleştirilebiliyor