Nomad: Piskolojik manyaq o giysiyi devlet bize emanet etti piskopat.
Sayko: Nolmuş ulan iki tane patlattıysam şu tanka. Sende zırt zırt gizleniyorsun deli olacam ha göremiyom seni.
Nomad: Sen harbi piskolojik bir manyaqsın. İşte abd bu kadar akıllı ki seni işe almış.
Sayko : Ganımda var gardeşim. Paramı verdim alla alla onlar deneyecek asker istiyoz para da verecez korelide vericez bolbol denersiniz demediler mi.
Nomad: dediler de bu uzaylı bozuntuları noluyor. Dağın içinden çıkıyorlar manyaqlar.
Sayko: hiç sorma piskolojim bozuldu muahaauahaua
Nomad: Sen harbi piskopatsın gorkuyom senden.
Sayko: gorkma lan yemem.
Nomad: sayko dağın içine girdiğimde nerdeyse altıma scıyordum sonradan farkına vardım yer çekimi olmayınca daha da beter olacak diye 5 kün tuttum lan hacetimi. yoksa havada asılı galcek diye.
Sayko: bana piskolij manyaq diyene bak. Ben hiç uğraşmıyorum sal gitsin.
Nomad: Pis herif.
Nomad: Komutanım bu hayvanla beni aynı yere godunuz ya komutanım Allah ta sizi uzaylılara yem etsin. Hep sizin bk yemeniz bu ne güzel evde tren oynucaktım. Burda elime gerçeklerini verdiniz. Hayallerim vardı benim. Televizyonda güçük hüsamettin izliyorduk.
Sayko: su koyvedi bu al şu nükleer silahı iki dene uzaylı indir gel.
Nomad: Vurim mi?
Sayko: vur la acıma. güçük hüsamettini düşün acıları düşün.(içinden muhahahah)
Nomad: Savunun ulan geliyom.
Sayko: komutanım bunu çok gaza getirdik sonu götü olmasa bari....
Komutan: Bişi olmaz. Güçük hüsamettin ha.
Sayko: Muhahahaha.
Komutan: sus ulan piskolojik manyaq. Dediği kadar varsın. Geçen gün goreli karılara sarkıyormuşsun pis herif.
Sayko: komutanım bomba taşıyorlardı.
Komutan: Sus ulan bombaymış. Sterio bomba demi. pis herif. kaybol gözümün önünden. Nomad in arkasından git. Temiz kalpli çocuk o zarar gelirse asıl bombayı gösteririm sana hadi git.
Bu son arkadaşlar aklıma gelmedikçe yazamıyorum. Bunu şimdi uydurdum.
Gordon Freeman vs Hulk(güncellendi)
- 1
- 2
Nomad: Piskolojik manyaq o giysiyi devlet bize emanet etti piskopat.koptum gülmekten
Sayko: Nolmuş ulan iki tane patlattıysam şu tanka. Sende zırt zırt gizleniyorsun deli olacam ha göremiyom seni.
Nomad: Sen harbi piskolojik bir manyaqsın. İşte abd bu kadar akıllı ki seni işe almış.
Sayko : Ganımda var gardeşim. Paramı verdim alla alla onlar deneyecek asker istiyoz para da verecez korelide vericez bolbol denersiniz demediler mi.
Nomad: dediler de bu uzaylı bozuntuları noluyor. Dağın içinden çıkıyorlar manyaqlar.
Sayko: hiç sorma piskolojim bozuldu muahaauahaua
Nomad: Sen harbi piskopatsın gorkuyom senden.
Sayko: gorkma lan yemem.
Nomad: sayko dağın içine girdiğimde nerdeyse altıma scıyordum sonradan farkına vardım yer çekimi olmayınca daha da beter olacak diye 5 kün tuttum lan hacetimi. yoksa havada asılı galcek diye.
Sayko: bana piskolij manyaq diyene bak. Ben hiç uğraşmıyorum sal gitsin.
Nomad: Pis herif.
Nomad: Komutanım bu hayvanla beni aynı yere godunuz ya komutanım Allah ta sizi uzaylılara yem etsin. Hep sizin bk yemeniz bu ne güzel evde tren oynucaktım. Burda elime gerçeklerini verdiniz. Hayallerim vardı benim. Televizyonda güçük hüsamettin izliyorduk.
Sayko: su koyvedi bu al şu nükleer silahı iki dene uzaylı indir gel.
Nomad: Vurim mi?
Sayko: vur la acıma. güçük hüsamettini düşün acıları düşün.(içinden muhahahah)
Nomad: Savunun ulan geliyom.
Sayko: komutanım bunu çok gaza getirdik sonu götü olmasa bari....
Komutan: Bişi olmaz. Güçük hüsamettin ha.
Sayko: Muhahahaha.
Komutan: sus ulan piskolojik manyaq. Dediği kadar varsın. Geçen gün goreli karılara sarkıyormuşsun pis herif.
Sayko: komutanım bomba taşıyorlardı.
Komutan: Sus ulan bombaymış. Sterio bomba demi. pis herif. kaybol gözümün önünden. Nomad in arkasından git. Temiz kalpli çocuk o zarar gelirse asıl bombayı gösteririm sana hadi git.
Bu son arkadaşlar aklıma gelmedikçe yazamıyorum. Bunu şimdi uydurdum.
Gerçekten tebrik ediyorum sizleri :)
Hişş Crysisten Nomad ile Saykonun Pegout 103 motora binerek uzaylı avlamaya gittiğini düşünsenize.
Şöyle hayal edin: motor son imkanlarını kullanıyor böyle bağırarak saatte 30 km hızla ilerliyor. ilerde koreliler sesi duyup tuzak kuruyorlar. uzaylılar da duyuyor sesi onlarda tuzağa doğru yaklaşırken korelilerin tuzağına takılıp dört beş kayıp veriyor. uzaylılar ile koreliler birbirine giriyor. sonuç iki tarafta birbirini öldürüyor :D korelilerden biri nükleer başlık sallıyor hepsi güm.
Sayko tam tuzağın ordan geçerken:
Sayko:"Nomad gördün mü bu salaklar birbirini yicek bak nasıl fikir"
Nomad:"Sen harbi manyaksın lan kenara çek altıma kaçrıdım lan. "
Sayko: Muahaha
5 dk sonra yola devam ediyorlar.
Sabah otobüs durağına giderken geldi aklıma :D
- 1
- 2