arkadaslar bir anda görev yönetici devre disi kaldi ve acilmiyor nasil aktif yapabilirim acil bilgilendiriseniz sevinirim
GÖREN YÖNETİCİ (DEVRE DISI) SORUN
arkdaşım sistemin xp galiba aynı sorun bende de olmuştu usb den gelen bi virrüs kaliteli bi antivirüsle tarat he ben sorunu avastlada çözmüştüm ama. :) görev yüneticisi devre dışı yetki felan pişman diye yazı geliyo olması lazım.
görev yöneticisi:yöneticiniz tarafindan devre disi birakilmistir yaziyor
evet virüs bende de wardı flash disklerede exe uzantılı klasör oluşturuyor. kis veya norton la bi tarat derim biyük bi ihtimalle düzelir. hakan bilmem ne diye geçiyo virüsün adı :) azmı çektim ondan formattan sonra flash ı takınca geri geldi :) şimdi nis 2008 war kafam rahat...
kasprsy2007 ise yaramazmi
kaspersky internet security 2009 yuklemenı tavsıye ederım http://www.kaspersky.com.tr/yuklemeler.html
ben bu sorunu şu şekilde çözüyordum
başlat çalıştıra gpedit.msc yaz
açılan ekrandan kullanıcı yapılandırması>yönteim şablonları>sistem>ctrl+alt+del seçenekleri bölümüne gir sağ tarafta çıkan kısımda "Görev Yöneticisini Devre Kaldır" seçeneğini tıkla açılan ekranda etkinleştir de eğer seçenek zaten etkinin üzerindeyse devre dışını dene düzelecektir
tabi bu çözümü acilen kullanman gerekirse yap ertesinde sistemini bir güzel tarat derim