Arkadaşlar durduk yerde bi baktım görev çubuğu neredeyse 2 kat kalınlaştı sağ alttki saatin altına gün yazısı geldi ve ikonlar büyüdü.ÇÖzümünü bilen varsa lütfen yardım format atmak istemiyorum.Resim eklicektim yapamadım.
Görev çubuğu kalınlaştı yardım..
görev çubuğunun üzerine sağ tıkla 'Görev çubuğunu kilitle' seçeneğinin yanında işaret varsa tıkla kalksın.sonra görev çubuğunu pencereleri küçültür gibi üstten tut aşağı çek.
Görev çubuğuna sağ tıklayın.Görev çubuğunu kilitle tiki işaretliyse kaldırın.Sonra fare işaretçisini çubuğun üst kısmına getirin.Çubuk iki taraflı ok şekline gelince sol tık basılı tutup aşağı çekin.Sonra gene görev çubuğunu kilitli duruma getirin.
Görev çubuğuna tıkla özelliklere gel görev çubuğunu kitle işaretli olsun <görev çubuğunu otomatik gizle işaretli olmasın<görev çubuğunu pencerelerin üzerinde tut işaretli olsun
Öncelikle arkadaşların tarif ettiği şekilde görev çubuğu kilidini açın. Soransında çubuğu üst ucundan tutup yukarı doğru çekerek hızlı başlat (Başlat yazısının yanındaki ikonlar) kısmınının ordaki tüm ikonların gözükmesini sağlayın. İkonların olduğu boş biryerde sağ tıklayıp görünüm küçük simge göster seçeneğini seçin. Çubuğu tutup küçültüp, tekrar kilitli hale getirin. Çubuğun geniş olması ikonarın büyük seçili olmasındandır.
pcwordGörev çubuğuna tıkla özelliklere gel görev çubuğunu kitle işaretli olsun <görev çubuğunu otomatik gizle işaretli olmasın<görev çubuğunu pencerelerin üzerinde tut işaretliHerşey aynen öyle zaten valla böyle şey görmedim ben neyse pc de 2 kullanıcı oturumu var diğer kullanıcıda herşey normal,düzgün ama benim oturumda bu sorun var iki oturumunda ekran resminin linkini veriyorum.
Normal hali::
Anormal hali: http://img216.imageshack.us/img216/3014/adszehi.jpgSon Düzenleme: matrax-38 ~ 02 Mart 2009 19:52
matrax-38Herşey aynen öyle zaten valla böyle şey görmedim ben neyse oc de 2 kullanıcı oturumu var diğer kullanıcıda herşey normal,düzgün ama benim oturumda bu sorun var iki oturumunda ekran resminin linkini veriyorum.Sorun ekran çözünürlüğünüzden. Masaüstünde sağ tıklayıp özellikler görünüm seneneğinden ekran çözünürlüğünüzü diğerindeki gibi ayarlayın.
Normal hali::
Anormal hali: http://img216.imageshack.us/img216/3014/adszehi.jpg
Misal 1280 x 124 32 bit.
Diğeri ile aynıydı ama yinede her çözünürlüğü denedim sonuç aynı çözünürlük değişiyo ama görev çubuğu hep büyük bence bu saatin altına gelen gün yazısından kaynaklanıyor onuda silemiyorum nerden geldi nasıl geldi hiçbir fikrim yok
iiii de bilader görev cubuğunu üstüne doğru geldiğinde asağı ve yukarı gösteren siyah ok var asağı doru sürükle ineceqtir yhaaa
_çaylak_iiii de bilader görev cubuğunu üstüne doğru geldiğinde asağı ve yukarı gösteren siyah ok var asağı doru sürükle ineceqtirVallahi inmiyo arkadaş yani aslında çok tecbübeliyim ama hiç böyle bişe görmedim hiç bi şekilde düzeltemedim.Yinede yardımlarınız için teşekkürler...Son Düzenleme: matrax-38 ~ 02 Mart 2009 23:23
o bendede oldu anlatayım masaüstünde sağ tuş özellikler deyin oradan görünüm deyin oradan gelişmiş deyin orayı deneme yanılma yoluyla bi güzel ayarlayın
başka bir yöntem
temalar sayfasından Windows xp yazanını seçin
Mustafa Cano bendede oldu anlatayım masaüstünde sağ tuş özellikler deyin oradan görünüm deyin oradan gelişmiş deyin orayı deneme yanılma yoluyla bi güzel ayarlayınTamam şimdi oldu ALLAH razı olsun kardeşim.Size ve diğer arkadaşların ilgisine çok teşekkür ederim.Konu kapatılabilir.
başka bir yöntem
temalar sayfasından Windows xp yazanını seçSon Düzenleme: matrax-38 ~ 02 Mart 2009 23:31
beyler uğraşmayın iyi dinleyin. siz oraya araç çubuğu açmışsınız farkında olmadan görev çubuğuna sağ tıkladığınızda araç çubuğunu kapat yazacaktır. kalın olan görev çubuğunun yukarısından aşağısına doğru tek tek sağ tıklayarak deneyin çünkü araç çubuğu görev çubuğuna karışmış durumdadır. sırf size bunu yazmak için üye oldum 3 sene geçmiş ama bu saatten sonra yardımcı olurum umarım.
Reis (Mustafa Can ) çok saol sonunda oldu senin dediğin bende de ne yapsam düzelmiyordu o format ya da image düşünüyordum ama saol reis uğraştırmaktan kurtardın..
beyler uğraşmayın iyi dinleyin. siz oraya araç çubuğu açmışsınız farkında olmadan görev çubuğuna sağ tıkladığınızda araç çubuğunu kapat yazacaktır. kalın olan görev çubuğunun yukarısından aşağısına doğru tek tek sağ tıklayarak deneyin çünkü araç çubuğu görev çubuğuna karışmış durumdadır. sırf size bunu yazmak için üye oldum 3 sene geçmiş ama bu saatten sonra yardımcı olurum umarım.Allah senden razı olsun kardeşim.
bir teşekkür için üye oldum :)
çok teşekkürler.
o bendede oldu anlatayım masaüstünde sağ tuş özellikler deyin oradan görünüm deyin oradan gelişmiş deyin orayı deneme yanılma yoluyla bi güzel ayarlayın
başka bir yöntem
temalar sayfasından Windows xp yazanını seç
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN SIRF SANA TEŞEKKÜR ETMEK İÇİN ÜYE OLDUM YEMİN EDİYORUM.
bende sana teşşekür etmek için üye oldm 2 ya da 3 sene geçmiş bana yardmcı oldun allah razı olsn