arkadaslar.bu sabah internete girdiğimde bilgisayarımın görev çubuğunda saatin yanında mavi renkli, baloncuk içinde bir ünlem işareti çıktı. Birde bilgisayar kendi kendine 2 tane site açıyor. Bu ünlemi ve açılan sitelerin kendiliğinden açılmaması için ne yapabilrm. Öenrilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.!!
GÖREV ÇUBUĞU-ÜNLEM İŞARETİ
arkadaslar resminide çektm. birazdan koyacağım. Ayrıca ad aware-mcaffee ve windows defenderla tarattırdm. Hiç birinde bulamadı.
resim koycam ama koyulmuyo. bilgisayardan screen shot çektm. resim hazır ama mesaj kısmında koyamıyorum. Ama ünlemin şekli aynen şu mesaj yazarken yazı tipi yazan satırın orada bi ünlem var ya o ünlemin aynısı. oda baloncuk içerisinde.
başka bir siteye upload nasıl edebilrm??
evet. bilgisayara restart attım.dediğinide yaptm. onları kaldırdm. şimdi ne yapayım
Arkadaşlar. tikleri kaldırıp restart attım bilgisayara. şimdi ne yapmam gerekiyor.!?
furkan5Arkadaşlar. tikleri kaldırıp restart attım bilgisayara. şimdi ne yapmam gerekiyor.!?sorun devam ediyor mu ?
yakın zamanda güvenli olmayan bir adresten sözde vırus programı indirdinse yani sahte vırus programı ise indirdiğin genelde obnlarda wındows üzerinden ünlem işareti vererek uyarı verrir ama unutulmamaılıdr ki HİÇ BİR VIRUS PROGRAMI WINDOWS ÜZERİNDEN UYARI VERMEZ KENDİ PANELİ ÜZERİNDEN UYARI VERRİR