Arkadaşlar windows xp sp 3 kullanıyorum ama bir sorunum var bilgisayarımda bir kaç gün öncesine kadar çalışan görev yönticisi çalışmaz oldu başlat menüsündede aktif değil çalıştırdan taskman yazıncada açılmıyor nasıl düzeltebilirm antivirüs olarak avg 7.5 kullanıyorum yeni sürümünü indimedim birde spyware doctor kullanıyorum bilgisayarda 0 virüs var ama bi türlü görev yöneticisi açılmıyor.
Birde windows klasörürün içinde2ki taskman.exe yi bir upload edebilirmi temiz bir sistemden upload olrsa iyi olur dosyasını değiştirince düzeleceğini tahmin ediyorum
Görev Yöneticisi Çalışmıyor
düzeleceğini sanıyorsan yanılıyorsun hocam işletim sisteminin run yani çalıştır bölümüne msconfig yazarak ordaki başlangıç sekmesini seçerek ordaki uzantıları takip et eğer bir virüs ismi varsa onu silmen gerekir çünkü taskman.exe virüs iptal eder...saygılar...
oradan neredeyse anti virüs dışında hepsini iptal ettim :)
bir yerde site adı kaçırmışım ama neyse reklam işleri para işleri karıştırmamaklazım :) zaten herkes biliyodur hangi site olduğunu
baslat calıstır tıkla oraya taskmgr .exeyaz tıkla yada tuneup programı kullan o nutıp seylerı duzletıyor yada ctrl alt del yap....quıck start up programı kurup ordanda sıtem arkasında calısan exe uzantılı bır vırus yada suphelendıgın dosya olursa ordan rahatlıkla durdurabılırsın..
Ok çok teşekkür ederim en kısa sürede deniyeceğim. Taskman diye hatırlıyorum ondan dolayı yazdım task managerden akıma geldide :)
upload için çok teşekkür ederim
osmanefeOk çok teşekkür ederim en kısa sürede deniyeceğim. Taskman diye hatırlıyorum ondan dolayı yazdım task managerden akıma geldide :)ben tesekkur ederim...
upload için çok teşekküriyi akşamlar
Security Task manager i dene.Ordan şüphelileri sonlardır.ComboFix adlı programla tarama yaptır.Büyük ihtimalle çözülecektir..
Şu anda tune up programını deniyorum olmazsa securitiy task manager i ve combomax ıda denerim yardım için sağolasın tune up işe yarasada onlarıda indiri bi bakarım