arkadaşlar ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler..sorun hallolduğunda ayrıca teşekkür edicem..görev çubuğundan sağ tık yapıp görev yöneticisni başlattığımda program sistem tray de yerini alıyor..görev çubuğundada görünüyor ama masaüstünde görünmüyor..görev çubuğunda görünen görev yöneticisine tıklıyorum fakat program ekranın sağından kayboluyor tekrar tekrar tıkladığımda aynı yerden bu sefer görev çubuğuna geri dönüyor..vista 64 bit kullanıyorum..bunun register de bi ayarı yada değiştirilmesi gereken bir değeri filan varmı..görev yöneticisini masaüstüne tekrar nasıl geri getiricez..
görev yöneticisi nerede..?
anlatamadım sanırım..verilen linkte görev çubuğunun özellikleri yazıyor..beenim sorunum görev yöneticisi..masaüstüne getiremiyorum görev yöneticisini...görev çubuğunda görünüyor sistem traydede görünüyor ama ne yapmam lazım masaüstünde yerini alması için..
Ctrl-Shift-Delete tuşlarına aynı anda bas eğer olmassa yaz buluruz bi çaresini. :)
DaTa_EmrECtrl-Shift-Delete tuşlarına aynı anda bas eğer olmassa yaz buluruz bi çaresini. :)harbidenmi..
hakan1987bi kere vista kullanmak kafadan hata gec xp yeYok öyle şey
Vistanın nesi hatalı , birazcık yavaşlatıyor bilgisayarı ama XP'den daha güvenli .
Ayrıca gayet kararlı , statil bir sistem Vista .
Ben reset atmadan 30 saat download yaptım , en azından bu bir kanıt .
Windows 98'de , 2 saatte sistem şişerdi reset isterdi ...
görev çubuğunda görülen programın üstüne sağ tıkla açılan pencereden ekranı kaplayı seç umarım çözer aynı şeyi bende bir başka programda yaşadıydım.
şayet soruna cevaptan çok eleştiri gelmiş herşeye rağmen kardeş pc tarama yapderim ayrıca 2 gb ram ile vista kendi içinde data işleme hızı ve veri aktarımı daha yüksek mesela c'den d'ye veri aktarırken hızına inanamassınız tabi sp1 ile performansı artmış durumda sp1 performans artırmak için çıkarıldı.
chkdsk onarımı yaptım ve şu an görev yöneticim iş başında sanırım programa ait bir dosya yada uzantı kayıptı..bu birleştirme sonuç verdi..ayrıca vista nın eleştirilecek bir yanı yok..en azından sistemimde benim için srun yok..gayet hızlı ve stabil çalışıyor..şu an vistada oluşan sorunlar zamanında xp dede başımıza geliyordu ne kadar hata yaşdığımızı xp kullanan arkadaşlar unutmuşlar sanırım..herkese teşekkürler..