Merhaba arkadaşlar, Vista kullanıyorum. Biri yönetici biri de normal hesap olmak üzere 2 bölümüm var. Yöneticide usb ile 20-30 dosyayı bilgisayarıma aktardıktan sonra bilgisayarımı 1 kere açıp kapadım ve yönetici hesap açıldıktan sonra ekran gelmiyor, üstüne üstlük ctrl+alt+del yapınca seçeneklerde görev yöneticisi çıkmıyor. Ancak diğer hesapta yine masaüstü gelmiyor, tek fare var, ctrl+alt+del yapıldığında ise görev yöneticisi de listede çıkıyor. Yeni görevden explorer.exe yapınca masaüstü geliyor. Sorunum da yönetici hesapta neden bunun olmaması ve yönetici hesabımı hiç açamamam. Herşeyim orada. İnşallah yardımcı olursunuz. Şimdiden teşekkürler.
Görev Yöneticisi Sorunu
vista da zaten ctrl+alt+delete görev yöneticisini ekrana getirmez
ctrl+alt+delete yaparsanız oturumu kapat parola değiştir görev yöneticisini aç gibi 4-5 farklı farklı satır görürsünüz
görev yöneticisini açma işleminin kısayolu vista ve win7'de ctrl+shift+esc dir
ayrıca bu tuş bileşimi xp'de de vardı ama kimse bilmiyordu
Sadece ayrıntıya girmiştim, teşekkür ederim bunu bende zaten biliyorum ama burda sorun şu: ctrl+shift+esc ile zaten gelmeyen görev yöneticisini ctrl+alt+del den seçenekler çıkarıp görmek istedim. Ancak listede Görev Yöneticisi bulunmuyordu. Anlatabilmişimdir inşallah.
sorununuz virüs kaynaklı görev yöneticisi kendi kendine başka türlü kapanmaz
Zaten explorer da arızalı o yüzden başlamıyor.
güvenli kipte açabiliyorsanız combofix ile taratın
Bilgisayarını güvenli mod da açtık dan sonra bilgilerini kopyalayıp işletim sistemini baştan kurmanı tavsiye ederim.
Arkadaşlar güvenli mod da da denedim.. Diğer hesabım explorer.exe çalıştırınca geliyor.. Ama yönetici hesapta güvenli modda olmasına rağmen ne masaüstü,, ne de görev yöneticisi geliyor... =(
Arkadaslar yarına tezim var felsefe ve tarihten ve yaptığım seyler o hesapta!
Şifreyi giriyorum Siyah ekran geliyor açılacak diyorum ama bir tek mouse var hareket edebilen başka hiç birşey açılmıyor??? Görev yöneticisi gelmiyor. Ne ctrl+shift+esc de, ne de ctrl+alt+del yapınca seçeneklerde yok! Bulamama gibi bir şansım yok bu gece bulmam lazım çözümü... Yardımınızı esirgemeyin
Okuyorum, ancak burdaki işlemleri yapabilmem için hesaba girebilmem gerekiyor. Hiçbirşey açamıyorum ki Kayıt defterini düzenleyebileyim? Şunun anlamı hakkında bilginiz var mı : '' FC:\Windows\hinhem.scr ''
https://www.chip.com.tr/konu/inat ... -care_20174_10.html
Peki bunu yapamaz mısınız? Herhangi bir güvenlik yazılımının kurtarma diski veya linux tabanlı cd lerle windowsu başlatarak dosyalarınızı kurtarabilirsiniz. Hatta chip bir sayısında kurtarma dvd si de vermişti.
Elde etmeye çalışırım. Yarın için çok geç oldu... Tez vermeye çalışıyordum en hızlısından. Yalan oldu. Çok teşekkür ediyorum yardımından dolayı =) Chip in o sayısı eski aylarda kaldı galiba :D
sailty-aa virüs böcüğü saldırısı
bu virüs ile ilgili yapılacakları araştır ve yap