Bütün arkadaşlara merhaba...
Arkadaşlar Ctrl+Alt+Delete yaptığım zaman çıkan menüde parola değiştir,oturumu kapat,bilgisayarı kilitle,görev yöneticisi gibi tuşlar çıkıyor.benim problemim burada yer alan görev yöneticisi düğmesi aktif değil.herhangi bir program sonlandırmak istediğimde görev yöneticisi düğmesi aktif olmadığı için çalıştıramıyorum.neden kaynaklandığı ve nasıl düzeltebileceğim konusunda yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
şimdiden çok teşekkür ederim
Görev Yöneticisi
sorununu tam olarak anlayamadım yani görev yöneticisinde tek bi yer gözüküp diğer yerler gözükmüyo onlara giremiyorum mu demek istedin. Eğer öyleyse görev yöneticisinde üstte boş bi yere çift tıkla düzelir
yani biraz daha açarsan daha iyi cevaplar alacağından eminim
galiba sınırlı kullanıcı modundasın sisteme admin olrak girersen isteiğin yere kolaylıkla girersin
denetim masası/kullanıcı hesapları/oturum açma ve kapatma seçeneğini değiştir.
buradan karşılama ekranı kullan demelisin.pc ni yeniden başlattığında bu işleme girecek.tekrar
Ctrl+Alt+Delete yaptığında düzelmiş olur.
başarılar...
merhabalar ben rtükten bi program indirdim o programı yükledim hata verdi ve silinmiyor.görev yöneticisinide kaldırdı ctrlalt delt yapınca görev yöneticsi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı yazıyo ne yapabilirim formattan başka
Netware yi yüklemişssin netwarewi kaldır ve sonra kullanıcı hesaplarına gir ve hızlı oturum açmayı tekrar seç sorun düzelecektir
saolda kalkmıyo işte şifre istiyo sifresini bilmiyorum sen biliyosan msj yazarmıısn