merhaba arkadaşlar
bu chrome her eklenti ve her sayfa için yeni bi chrome.exe işlemi oluşturuyor
lütfen ne işe yaradığını faydalarını falan söylemeyin bana
ben bu chrome işlemlerinin sayısını 1'e indirmek istiyorum
chrome.exe kısayolunun sonuna --single-process argümanlarını eklesem de bi işe yaramıyo yine bildiğini okuyo
yardım ederseniz sevinirim
görev yöneticisindeki chrome.exe bereketi
arkadaşlar çok zor bişey mi sordum
bu başlı başına bi araştırma konusu bilgim olsa yazacam ama yok napalım yani
bakıyorlardır ama bilen yok demekki :) ayrıca neden böyle bir şey yapmak istedin merak ettim ..??
dediğin olay google chromeın kendine has özelliği o özellik kapatılamz faydası ise bir sayfa çoktüğünde diğerlerinin sağlam kalmasını sağlamaktır :)bişey yazdım onu göremişsin sanırım biraz vurguladım yazımı ama konuyla ilgilenen nadir kişilerden biri olduğun için teşekkürmerhaba arkadaşlar
bu chrome her eklenti ve her sayfa için yeni bi chrome.exe işlemi oluşturuyor
lütfen ne işe yaradığını faydalarını falan söylemeyin bana
ben bu chrome işlemlerinin sayısını 1'e indirmek istiyorum
chrome.exe kısayolunun sonuna --single-process argümanlarını eklesem de bi işe yaramıyo yine bildiğini okuyo
yardım edersenizSon Düzenleme: Kapalı Hesap (91855) ~ 20 Kasım 2010 04:39
ingilizcen iyise sana bi site verecem büyük ihtimal orda cevabını bulursun
bu sitede bulamayacagın cvp yok tur bi dene tabi ingilizce şart :)
ingilizcen iyise sana bi site verecem büyük ihtimal orda cevabını bulursunçok teşekkür ederim ingilizcem var biraz siteyi kurcalıyorum şimdibu sitede bulamayacagın cvp yok tur bi dene tabi ingilizce şart :)
edit: çözüm bulamadım orda daSon Düzenleme: Kapalı Hesap (91855) ~ 20 Kasım 2010 01:49
mantıklı bir amacı olmayan sorunun cevabıda olmaz. aradığın şey mantıksız ve o yüzden bulamıyorsun cevabını susam kardeş..
Programın kendi atadığı exe'yi sen 1'e düşüremezsin.Ya sekmeli dolaşmayacaksın - her sekme için yeni exe oluşturuyor - ya da Chrome kullanmayacaksın.Ya da programı kullanmaya devam edeceksin.Bilgisayarında performans sorunlarına yol açmıyorsa zararı olmaz sana 10 tane chrome.exe'nin.