herkese merhaba. görüntü bozuklugu ram'den kaynaklanabilir mi? samsung LCD 19' 940N. hic bir sorunu yok iken yatay cizgiler X ler W lar kırık kırık cıkıyor. her seyi yaptık ama duzeltemedik. ram den kaynaklanan bir sorunolabilir mi?
simdiden yardımlarınız icin tesekkur ederim.
görüntü bozuklugu ram'den kaynaklanabilir mi?
- 1
- 2
brookleenherkese merhaba. görüntü bozuklugu ram'den kaynaklanabilir mi? samsung LCD 19' 940N. hic bir sorunu yok iken yatay cizgiler X ler W lar kırık kırık cıkıyor. her seyi yaptık ama duzeltemedik. ram den kaynaklanan bir sorunolabilir mi?Sanmıyorum Mönitorden olsa gerek.
simdiden yardımlarınız icin tesekkur ederim.
Herşeyi denemişsiniz. Bir de onu deneyin bakalım.
eltahirHerşeyi denemişsiniz. Bir de onu deneyin bakalım.bir tek o kaldı onuda denyecegiz. saolun
JeWoRSanmıyorum Mönitorden olsa gerek.monitor 4 tane denedik hic birinde net goruntu alamadık maalesef
ram ile alakalı değil,ekran kartınızdan.
Ekran kartı bozulmuştur 4 monitördede bozuk görüntü veriyorsa
embalotrEkran kartı bozulmuştur 4 monitördede bozuk görüntüBakınız: https://www.chip.com.tr/forum/LCD ... bulanik_t98334.html
arkadaslar tskkr ederim ama maalesef hic biri cozum olmadı en son elektirikci geldi onlarda hic bir sorunun olmadıgını soylediler topraklama amper voltaj her sey normal seviyede. yani sorunumuz cozumsuz
arkadasım kabloları kontrol et ondan sonra onboard gırısıne tak monıyorun kablosunu eger sorun duzeldıyse sorun ekran kartındadır.oda olmadıysa bana gore kablolarda
merhaba. her sey degisti kabolar dahil ama bir turlu duzelmiyor. gozlerim bozuldu. tek care vista kaldı onu deneyecegiz napalım. sizin baska bir oneriniz var mı?
vallahı arkadasım ne dıyeyım sana, sen bılırsın, ama benım aklım bı turlu almadı, cok sacma acaba vistadan xpye gecerken bır hatamı yaptın????
driverslarini kurmayi akil etseydin keske.
Ram, monitor elektirikciye gidene kadar komedi ya.
vistadan xp ye gectik bu hataları verdi. ama diger bilgisyarada zaten xp vardı yani xp yi sildik xp kurduk yine sorun cıktı
yardımlarınızı bekliyorum
mancukyadriverslarini kurmayi akil etseydin keske.kardesim en son driverları yukledik ama olmadı. onerebilecegin baska bir cozum var mı?
Ram, monitor elektirikciye gidene kadar komedi ya.
gel etme dostum su kabloları degıstır buyuk ıhtımal ondan yaa cunku aklıma bısey gelmıyor:D:D
her sey degisti ama nafile
anlamadım
walla kor oluyorum
yardım
Daha evvel başıma aynı olay bir kaç kez geldi.olay ilk gerçekleştiğnde ben de sizin gibi çok uğraşmıştım sonra tesadüfen problemi halletmiştim.
Bilgisayarınızın bulunduğu yerde manyetik alan olabilir.(telsiz telefon gibi. vb.) bilgisayarı başka bir yerde çalıştırınca problem çözülmüştü.Daha sonraki olaylarda da aynı işlemi yapınca düzelmişti. Denemenizi tavsiye ederim.
merhaba. diyelim bilgisayarı baska yerde calıstırıdım ayarları duzeldi diyelim. tekraradan eski yere manyatik alanın oldugu yere geldiginde ekran duzgun halini koruyacak mı_? yani tek cozum ofisi terk etmek mi?
brookleenkardesim en son driverları yukledik ama olmadı. onerebilecegin baska bir cozum var mı?Arkadasim en son driverslarini kurmusun ama neticede tanimamis ekran kartin yanmis yada driverslari kurulmamis bu arizda baska bir olaydan olmaz.
Ram, elektirik vs vs olayi falan degil bu bosuna ugrasma.
Ariza sebebi belli umarim drivers sorunudur ama ekran kartin gittiyse görüntü bozuklugu sebebi belli oluyor.
Gecmis olsun.
bildiriciDaha evvel başıma aynı olay bir kaç kez geldi.olay ilk gerçekleştiğnde ben de sizin gibi çok uğraşmıştım sonra tesadüfen problemi halletmiştim.mrb
Bilgisayarınızın bulunduğu yerde manyetik alan olabilir.(telsiz telefon gibi. vb.) bilgisayarı başka bir yerde çalıştırınca problem çözülmüştü.Daha sonraki olaylarda da aynı işlemi yapınca düzelmişti. Denemenizi tavsiye ederim.sadece LCD ekran mı etkilenir? tüplü monitor taktıgımızda etkilenir mi?
brookleenmerhaba. diyelim bilgisayarı baska yerde calıstırıdım ayarları duzeldi diyelim. tekraradan eski yere manyatik alanın oldugu yere geldiginde ekran duzgun halini koruyacak mı_? yani tek cozum ofisi terk etmek mi?Sizin bileceğiniz iş ben sadece aynı olayı yaşadığımı ve problemi nasıl hallettiğimi belirttim.Ofisi terk etmek yerine o ortamda arızaya sebep olan manyetik alanı yok etmelisiniz.
bildiriciSizin bileceğiniz iş ben sadece aynı olayı yaşadığımı ve problemi nasıl hallettiğimi belirttim.Ofisi terk etmek yerine o ortamda arızaya sebep olan manyetik alanı yok etmelisiniz.manyatik alanı nasıl yok edecegiz?
- 1
- 2