arkadaşlar birkaç hafta önce bilgisyarı açtığımda monitöre görünügelmemeye başladı görüntü gelmesi için bilgisyara reset atmam gerekiyove reset attığımda görüntü sorunsuz bi şekilde geliyor ve bilgisayarnormail bi şekilde çalııyor fakat gene buna benzer bi şekilde bilgisyarı yeniden başlattığımda gene görüntü gelmiyo ve gene reset atmam gerekyo ve bugün bilgisayarım bu özelliğine bi yenisi eklendibilgisayarıma 1-2 saat boyunca hiçbişi yapmadan açık bıraktığımda onunkapandığını ve uyku moduna girdiğini gördüm ve tahmin etceniz gibibilgisayarı açtığımda gene görüntü gelmiyo ve bu sefer reset atmayladagörüntü elde edemedim direk bilgisayarı kapadım yeniden açarak resetatmam gerekti bütün bunların sebebi sizce nedir
görüntü gelmiyor
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Son Düzenleme: zedjadark ~ 07 Ocak 2010 21:46
Konuyu inceleyin :
https://www.chip.com.tr/forum/mavi-ekran-reset-donma_t103367.html
Sisteminiz ve PSU kaç W?
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
önerdiğin siteye baktım ama işe yaıcak bişi bulamadım güç kaynağım 500w ekran kartı olarakda geforce 9600gt ddr3 512 mb ekran kartı var aslıda sorunun bilgisyardan deilde monitörden kaynaklanabileceğini düşünüyorum ama nasıl oluyoda bilgisyar açıldığında görüntü gelmiyo reset attığımda sorunsuz açılıyo hala çözemedim