herkese merhaba
sorun:bilgisayar acıldıgında ilk siyah ekran üzerinde xp simgesi görüldügünde ekranada çizgiler görünüyor.sonra masa üstünde sorun cıkmıyor.ama bir oyun oynamak istersem hemen çizgiler,acayip şeyler görüntüyü bozuyor.ben daha önceleri bir ara o.c. yapmaya calıstıgımda ekran kartımda buna benzeyen seyler olmustu.yani görüntü cok bozuluyor.neden oldu....format cektim düzelmedi yardım bekliyorum
esen kalın
görüntü parcalanıyor
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.arkadaşım iş yerinde ki pc de aynı sorun vardı ekran yeşil oluyor ve çizgiler çıkıyordu ekran kartını değiştirdim daha sorun çıkmıyor....
saygılar...
kardeş aynı problem bendede var sorun monitöründen çözüm:monitörün yakınındaki modem,speaker gibi elektronik cihazları uzaklaştır eğer hala devam ediyorsa problemin monitörün servise gitme zamanı gelmiştir he unutmadan ne kadar da düşük ihtimalde olsa ekran kartını başka bir pc de dene eğer problem yoksa kesin monitördendir
Sorun monitörden kaynaklanıyor olsaydı hep bu sorunla karşılaşırdınız. Oyunlarda yaptığı için sorun ekran kartından tavsiyem değiştirmen .
bir ara yine olmustu galiba.o zaman ekranın tazeleme hizini arttirip sorunu düzeltmistik galiba ama anlamadıgım normalde yani masaüstünde sorun yok.hersey oyunlara girince oluyor.birde bazı programlara.
yardımlarınız için tesekkurler,bir monitörü degisitrip bakim.
eeeeee ne yapalım.mecburen değistirecez galiba.ooooooooffffff
sağolun arkadaslar,cok tesekkur ederim
ekran kartında hata war büyük ihtimal fabrika hatası.değiştirmen lazım.
sonraullherkese merhabaekran kartının modelini tipini kullandığın driverı bi söylesene .
sorun:bilgisayar acıldıgında ilk siyah ekran üzerinde xp simgesi görüldügünde ekranada çizgiler görünüyor.sonra masa üstünde sorun cıkmıyor.ama bir oyun oynamak istersem hemen çizgiler,acayip şeyler görüntüyü bozuyor.ben daha önceleri bir ara o.c. yapmaya calıstıgımda ekran kartımda buna benzeyen seyler olmustu.yani görüntü cok bozuluyor.neden oldu....format cektim düzelmedi yardım bekliyorum
esen kalı