Arkadaşlar scarface oyununu kurdum ve oyunun menüsünde options da yazılarda hiç sorun yok.Ancak oyun başladığında görüntü birbirine girmiş bi şekilde oluyor.Birtek can göstergesi ve silahın hedefi düzgün çıkıyor.Ekran kartı modelim 9600gs bundan dolayı bir sorun olucağını sanmıyorum driverda güncel.Directx de kurdum ancak sorun çözülmedi.İşletim sistemim windows7.Acaba sorun nedir?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.!
Görüntü sorunu
1.Oyun orijinal mi?
2.Eğer orijinalse,oyunun resmi yaması çıktıysa indirip kurun belki sorun düzelir.
3.Sadece bu oyunda mı karşılaştınız bu sorunla?
4.Ayarları düşürüp denediniz mi?
Korsan oyunlarda karşılaşlabiliyor böyle problemlerle.
Ve korsan oyunlarda karşılaşılan sorunlara yardım etmek forum kurallarına aykırı maalesef.Çözümü internette aramanızı tavsiye ediyorum.
SCARFACE OYUNU'NU VİSTA yada WİN 7 'DE SORUNSUZ OYNAMAK İÇİN EKRAN KARTINIZIN SADECE DRIVER'INI (SÜRÜCÜSÜNÜ) YÜKLEYİN..BURADA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN EKRAN KARTINIZIN YAPIMCISININ YAZILIMI YÜKLENMEYECEK..ÖRNEĞİN ATİ İÇİN CATALYST NVIDIA İÇİN CONTROL PANEL YAZILIMLARI YÜKLENMEMELİ..SORUNUNUZ ÇÖZÜLECEKTİR..DİĞER AYNI HATALI OYUNLAR İÇİNDE GEÇERLİDİR BU YÖNTEM..AYRICA BİZZAT KENDİ ÇALIŞMAM SONUCU BULUNMUŞTUR..